fokus na milanovićima

Doznajte tajnu premijerovog papirnatog brodića!

29.10.2014. u 19:16/ RTL

Cijela Hrvatska priča o papirnatom brodiću i crnom kruhu. Premijerovo izvanredno obraćanje naciji i savjeti o zdravoj prehrani njegove supruge pali su u drugi plan zbog dva zanimljiva detalja koji su postali instant hit na internetu i izvan Hrvatske.

Prvi put se izvanredno obratio naciji, ali rijetki su slušali Zorana Milanovića. Većini je zanimljiviji bio mali papirnati brod na premijerovom stolu.

Rasprave o tome je li brodić djelo premijerovih ruku i kud plovi - prekinut je na Instagramu. Vlada je službeno objavila kako je to draga uspomena koju mu je darovao sin kad je krenuo u školu i nije bilo potrebe da ga se sa stola makne.

S druge strane, u fokusu javnosti našla se i voditeljica Odjela za promicanje zdravlja Sanja Musić Milanović, supruga premijera.

Ova je pak izjava premijerove supruge postala instant hit. U regiji su je proglasili hrvatskom Mariom Antoanetom, koja je narodu slično poručila da jede kolače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Režite crni kruh na tanke šnite, a možete i žile ako vam je pun kufer pametnih savjeta za zdrav život", grubo je, priznaje i sama, napisala na Twiteru Jadranka Kosor, čije su se izjave o krumpir salati slično secirale.

Premijerova supruga ispravno je savjetovala da crni kruh treba rezati tanko, kao što premijeru vjerojatno jest bilo traumatično kad mu je pukla cijev i poplavila stan, ali pamte se nespretne izjave, ne namjere.

Upravo se čita

Image
UTAKMICA ODLUKE

Dalić najavio okršaj s Belgijom i otkrio detalje oko sastava: 'Nema popravnog ispita'

Više s weba

Pročitajte još

Image

Jean-Claude uhićen zbog silikona

Više s weba