RODITELJI KAZNENO PRIJAVLJENI

FOTO: Djevojčica ostavljena u pregrijanom autu u komi

Image

Vrućine loše utječu na zdravlje mnogih, a u kombinaciji s roditeljskim nemarom mogu dovesti do tragičnih posljedica.

13.7.2011. u 20:49/ rtl.hr

RIJEKA - Policija je kazneno prijavila dvoje Poljaka koji su na Krku 45 minuta ostavili dijete zatvoreno u automobilu na velikoj vrućini.

Obitelj ljetuje u Omišlju, a to se dogodilo 9. srpnja. Ago Muratović spasio je djevojčicu Poljaka koja je dehidrirala u autu, a prva pomoć joj je pružena u Domu zdravlja u Krku, nakon čega je djevojčica prevezena u Dječju bolnicu na Kantridi u Rijeci.

Malena se nalazi u teškom stanju i oštećen joj je mozak. Počeli su joj zatajivati bubrezi, jetra i mozak, a došlo je i do zgrušavanja krvi. 'Bubrege, jetru i zgrušavanje krvi liječnici su uspjeli stabilizirati kroz tri dana, ali mozak je još uvijek loše te se radi o jednoj vrsti kome.

Nakon kriminalističke istrage, u dogovoru s Općinskim državnim odvjetništvom u Rijeci, 31-godišnji otac i majka kazneno su prijavljeni zbog zapuštanja i zlostavljanja djeteta te nanošenja ozljede iz nehaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image

Todorić ostao dužan Bogu i vragu: i splitska župa, samostan u Dubrovniku, franjevci i dominikaci morat će u Lex Agrokor nagodbu

Više s weba