zaposlena predsjednica

Grabar-Kitarović na međunarodnom sajmu u Splitu razgledavala oružje

Image

Kolinda Grabar-Kitarović

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u četvrtak je u splitskoj Spaladium areni na međunarodnom sajmu vojne industrije ASDA razgledavala oružje.

23.4.2015. u 19:40/ I.B./Hina

Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović u četvrtak je u Spaladium areni posjetila međunarodni sajam vojne industrije ASDA, te je zajedno s načelnikom Oružanih snaga RH generalom Dragom Lovrićem i ministrom obrane Antom Kotromanovićem obišla štandove na kojima je izložena vojna oprema i naoružanje.

"Razvoj vojne tehnologije ne možemo gledati samo po sebi, već i kroz činjenicu da se razvojem vojne tehnologije svakako utječe i na prostor inovacije i u civilnom sektoru, te da se često i kroz razvoj vojnih tehnologija postiže napredak u polju medicine i drugim znanostima koje su bitne za svakodnevni život", rekla je okupljenim novinarima predsjednica Grabar Kitarović.

Nije htjela komentirati nedavni istup predsjednika Kluba HDZ-a u splitskom Gradskom vijeću Petra Škorića, koji je pitao gradonačelnika Ivu Baldasara koliko u Splitu ima Srba. "To vam ne komentiram", poručila je novinarima.

Predsjednica se nakon obilaska međunarodnog sajma vojne industrije u Splitu sastala sa ministricom obrane BiH Marinom Pendeš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
Zimska čarolija

Plitvice su trenutno najhladnije područje Hrvatske: Pogledajte kako izgleda prava snježna bajka

Više s weba