Oporavlja se

Andrej Plenković negativan na koronavirus, danas smije izaći iz izolacije, već sutra vodi sjednicu Vlade

Image

Andrej Plenković

Foto: Patrik Macek/Pixsell

Plenković je dobio pozitivne rezultate testa na COVID-19 u srijedu, 14. rujna, nakon što su mu se dan prije toga razvili simptomi bolesti

18.9.2022. u 18:26/ Hina

Predsjednik Vlade Andrej Plenković negativan je na koronavirus i danas mu završava mjera izolacije koja mu je određena nakon što je u srijedu imao pozitivan test na taj virus, izvijestio je u nedjelju glasnogovornik Vlade Marko Milić.

"Sukladno preporukama Hrvatskoga zavoda za javno zdravstvo (HZJZ) o postupanju s oboljelima od bolesti covid-19 i prekidu izolacije, predsjednik Vlade danas se testirao na prisutnost koronavirusa, a nalaz je negativan", istaknuo je Milić.

Image
testirao se jutros

Plenković opet pozitivan na koronu. Određena mu je izolacija, mijenja ga ministar Medved

Image
testirao se jutros

Plenković opet pozitivan na koronu. Određena mu je izolacija, mijenja ga ministar Medved

Slijedom negativnog nalaza, kao i dobrog zdravstvenog stanja, predsjedniku Vlade s današnjim danom završava mjera izolacije koja mu je određena, dodao je glasnogovornik.

Plenković je dobio pozitivne rezultate testa na COVID-19 u srijedu, 14. rujna, nakon što su mu se dan prije toga razvili simptomi bolesti. Premijer će sutra voditi sjednicu Vlade, iza koje će održati konferenciju za medije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image

Općina poznata po šamanu i halucinogenoj buniki, sada je prvak u cijepljenju. Saborsko na 61% zbog obiteljske doktorice, pripadnice Hare Krišne

Više s weba