Dok je ležao u Covid bolnici?

Apel očajnog sina: 'Tata je preminuo od korone. Onoga tko mu je ukrao novčanik molim da vrati dokumente'

Image
Foto: AP Images

Goran je ocu prije odlasku u bolnicu u unutrašnji džep jakne stavio novčanik, u kojem je bila i bankovna kartica

2.2.2021. u 21:43/ Vijesti.hr

Sin pacijenta koji je u ponedjeljak u 65. godini preminuo od Covida-19 u KB Dubrava, moli onoga tko je ukrao novčanik njegovog oca i  s bankovne kartice ukrao 10.000 kuna, piše 24 sata. 

Stavio mu je novčanik u džep

Ljubomir Mrđa zarazio se koronavirusom i razvio teži oblik bolesti te je sredinom siječnja završio u Covid bolnici. Dok je još bio priključen na respirator, mediji su prenijeli priču da mu je netko ukrao novčanik.

"Vjerujem da su u bolnici učinili sve za moga tatu, da su poduzeli sve što je bilo u njihovoj moći da ga spase. No preminuo je, najbolji tata na svijetu, i duša našega kvarta. Onoga koji mu je ukrao novčanik sad samo molim da vrati tatine dokumente, a policiju i sve koji surađuju u istrazi pitam gdje je zapelo?", apelira Goran Mrđa, sin preminulog Ljubomira. 

Goran je ocu prije odlasku u bolnicu u unutrašnji džep jakne stavio novčanik, u kojem je bila i bankovna kartica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
nepromišljen potez

Nevjerojatno! Oboljeli od Covida došao na požeški sud, čeka ga kriminalističko istraživanje

Image
nepromišljen potez

Nevjerojatno! Oboljeli od Covida došao na požeški sud, čeka ga kriminalističko istraživanje

I dalje se ne zna tko je kriv

Goranova majka poslala je sina da provjeri je li sve u redu s karticom koja je kod Ljubomira, budući da supružnici imaju punomoć za račun onog drugog. To se ispostavilo kao dobra odluka jer je otkriveno da je s računa skinuto dva puta po 5000 kuna te su karticom kupljene cipele u vrijednosti od 300 kuna, a sve u Sesvetama. Sin je slučaj prijavio policiji, ali još uvijek se ništa ne zna.

"Kako je moguće da se preko nadzornih kamera na bankomatima dosad već nije moglo otkriti tko je dizao novac, jer se zna i vrijeme kad je to bilo. Ne bi trebalo biti komplicirano doznati tko je bio na bankomatu, i u trgovini cipela. Nejasno je zašto sve toliko traje. Nadam se da svi surađuju u istrazi, i da se ovo više nikome neće dogoditi", kazao je Goran i dodao da nema novih informacija iz bolnice po pitanju ukradenog novčanika. 

Upravo se čita

Image
375 tisuća tona

Gomila mulja brine stanovnike Ivanje Reke! Potraga o tempiranoj ekološkoj bombi na rubu Zagreba

Pojašnjeno je kako prilikom dolaska u Dubravu stvari pacijenata koji su pri svijesti nisu zapisivane i spremljene negdje drugdje, nego se to adi u slučaju pacijenata koji nisu u svjesnom stanju. Kad je Ljubomir Mrđa primljen na pulmologiju, bio je u svjesnom stanju, i nije bilo potrebe da mu se stvari uzimaju i zapisuju, a prilikom premještaja na respirator, novčanik s karticom među njegovim stvarima nije bio evidentiran, kazali su za 24sata iz KB Dubrava.

Više s weba

Pročitajte još

Image
AFERA SOFTVER

Reiner: 'AP može biti bilo tko. Svakog dana netko izmisli neku temu. Očekujem pojavu bijelog medvjeda na Medvednici'

Više s weba