cure strašni detalji

Austrijski list: Harald je vodio dvostruki život. Bio je opsjednut idejom da nije biološki otac djece. 'Vidjela se mržnja u njegovim očima'

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Često je u Beču posjećivao 'crvenu četvrt' i konzumirao drogu. Također njegov prijatelj kaže kako mu se Kopitz činio depresivan.

25.9.2021. u 21:33/ RTL Vijesti

Austrijski mediji danas cijeli dan pišu o čovjek iz Austrije koji je okrutno ubio svoje troje djece u Zagrebu te navode kako sve više i više detalja o životu ubojice izlazi na vidjelo.

Dnevni list Heute tako je objavio tekst u kojem povjerljiva osoba bliska Haraldu Kopitzu, osumnjičenom da je počinio teški zločin ubivši svoje troje maloljetne djece u Zagrebu iznosi niz detalja o dvostrukom životu ubojice.

Image
liječe psihološke poremećaje

Što su psihofarmaci? Sumnja se da je otac koji je ubio svoju djecu bio pod njihovim utjecajem

Image
liječe psihološke poremećaje

Što su psihofarmaci? Sumnja se da je otac koji je ubio svoju djecu bio pod njihovim utjecajem

Kopitz je navodno vodio užurban život mimo svog života u Zagrebu. Prema izvoru austrijskog Hautea, 56-godišnjak je često u Beču posjećivao 'crvenu četvrt' i konzumirao drogu. Također njegov prijatelj kaže kako mu se Kopitz činio depresivan.

Iako se na društvenim mrežama izdavao za uzornog oca i objavljivao slike svoje djece na plivanju, kod pečenja kolača i u ZOO-u to je bilo samo za društvene mreže. Otac  navodno nije volio svoje troje djece, jer je bio opsjednut idejom kako on nije njihov biološki otac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 Navodno je nekoliko puta naglašavao kako je siguran da 7-godišnjim blizancima i četverogodišnjaku nije biološki otac.

„Bio je opsjednut time. K. je uvijek iznova naglašavao kako je strašno imati djecu. U posljednje dvije godine stalno je podcjenjivački govorio  o svojoj obitelji. Vidjela se je mržnja u njegovim očima“, rekla je osoba bliska ubojici listu Heute.

Upravo se čita

Image
Pomozimo i mi!

Talijanski umjetnici velika srca Zagrebu poklanjaju spektakl u Lisinskom za pomoć djeci

List dodaje kako se  pretpostavlja da je otac ubio svoju djecu pod utjecajem droge, te da hrvatski organi vlasti istražuju da li je 56-godišnjak u vrijeme zločina bio pod utjecajem psihoaktivnih supstanci.

Kopitz je u oproštajnom pismu na Facebooku oštro napao masonsku ložu „Braće slobodnih zidara“, koja mu nije htjela pružiti pomoć vezano uz posao i financijske probleme u koje je upao. Citira izjavu jednog glasnogovornika Braće slobodnih zidara na svjetskoj razini koji je rekao kako nije osobno poznavao Kopitza i kako ga ne može identificirati kao pripadnika navedene masonske lože istaknuvši:  „Slobodni zidari pomažu jedni drugima i to samo u legalnom okviru. Sukladno tome, ništa ne opravdava ubojstvo, to nije u skladu s filozofijom Slobodnih zidara“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

List navodi kako se je masonska loža „Slobodni zidari“ distancirala od osumnjičenog za počinjeni zločin u Zagrebu.

Više s weba

Pročitajte još

Image

Što sa uništenim knjigama i kako će se koristiti kada budu besplatne

Više s weba