'samo daju obećanja'

Bandić: 'Milanović i Karamarko ponašaju se kao buntovni tinejdžeri koji se natječu tko ima ljepšu frizuru'

Image
Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL

U izjavi na novinare u ime Koalicije rada i solidarnosti u sklopu predizborne kampanje te koalicije u V. izbornoj jedinici, Milan Bandić je ustvrdio kako Hrvatska danas ima dva lidera koji se 'ponašaju kao buntovni tinejdžeri i natječu se tko ima ljepši nos, frizuru'

31.10.2015. u 16:36/ Hina

Predsjednik Stranke Bandić Milan 365 - Stranke rada i solidarnosti, Milan Bandić izjavio je u subotu u Vukovaru kako ga ne zanima niti jedno ministarsko mjesto u Vladi niti saborski mandat već isljučivo samo čelno mjesto u Hrvatskoj, mjesto čovjeka koji zna okupiti ljude, zasukati rukave i boriti se za napredak Hrvatske.

U izjavi na novinare u ime Koalicije rada i solidarnosti u sklopu predizborne kampanje te koalicije u V. izbornoj jedinici, Milan Bandić je ustvrdio kako Hrvatska danas ima dva lidera koji se 'ponašaju kao buntovni tinejdžeri i natječu se tko ima ljepši nos, frizuru'. 

"Tri puta sam biran u Sabor, ali nisam sjeo tamo jer me to ne interesira. Ne želim biti niti ministar i slušati neke koji u svom životu nisu ništa napravili. Nisu napravili niti pasju kuću. Moja djela govore više od riječi i zato ako građani Hrvatske žele živjeti kao građani Zagreba neka uzmu stvar u svoj ruke“, poručio je Bandić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ustvrdio je da u njegovom kalendaru nema datuma označenih crvenom bojom, a radni dan traje 24 sata.

Komentirajući SDP i HDZ kazao je kako te dvije stranke 'znaju samo davati obećanja, ali ih ne i ispunjavati'.

Upravo se čita

Image
rtl danas

Ekskluzivno! Ovo je snimka tučnjave na Platku!

"U Mostaru Tomislav Karamarko obeća kako će mijenjati izborni zakon o zastupljenosti hrvatske dijaspore, a on ga je zajedno s SDP-ovom dvotrećinskom većinom promijenio i Hrvate sveo na manjinu i broj zastupnika s 11 smanjio na tri. Donesu zakon o zastupljenosti žena na izbornim listama i onda HDZ mora platiti 550.000 kuna kazne jer niti u jednom izbornoj jedinici nije poštivao taj zakon, a SDP 250.000 kuna jer oni u pet izbornih jedinica na listama nemaju dovoljan broj žena“, izjavio je Bandić.

Ironično je poručio kako će predložiti da se održi kongres ujedinjena SDP-a i HDZ-a i da se zovu Stranka demokratskih promjena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prve dvije godine na čelu bi bio Karamarko, jer do sada nije bio na vlasti, pa da se malo iživi, a onda druge dvije Milanović. Za te četiri godine HDZ bi doživio punu katarzu i konačno postao demokratska stranka, a u isto vrijeme SDP bi zatvorio svoju demokratsku tranziciju i postao domoljubna“, rekao je Bandić.

Tijekom boravka u Vukovaru, Milan Bandić položio je vijenac na mjesto masovne grobnice žrtava velikosrpske agresije na Ovčari te Memorijalnom groblju žrtava iz Domovinskog rata, susreo se građanima kod Križa na ušću Vuke u Dunav. Posjetio je i Prihvatni centar na migrante u Opatovcu.

U sklopu posjeta V. Izbornoj jedinici, Bandić je boravio i u Gunji u kojoj je bio nazočan svečanosti otvorenja obnovljene džamije, a tijekom poslijepodneva predviđen je i njegov posjet Kutjevu i Slavonskom Brodu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
bivša predsjednica

Kolinda oduševila fotografijom iz Međugorja. Prisjetili smo se njezinih izdanja zadnjih 15 godina - od narodne nošnje do maskirne kape

Više s weba