KAKAV ISPAD

Bandić zbog obitelji koja je blokirala okretište izgubio živce: 'Mene nitko ne j*be, čime se hranite?'

Image
Foto: Marin Tironi/Pixsell

'Ne može nitko ucjenjivati Grad Zagreb, svidjelo se to njemu ili ne. Taj se nije rodio niti će se roditi dok sam ja gradonačelnik'

2.10.2019. u 19:30/ Vijesti.hr
Image

Obitelj postavila ogradu na prugu, policija je uklonila: Okretište tramvaja u Prečkom čuvaju zaštitari

Fotogalerija
Image

Obitelj postavila ogradu na prugu, policija je uklonila: Okretište tramvaja u Prečkom čuvaju zaštitari

Fotogalerija

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u radijskoj emisiji Zagrebi po Zagrebu govorio je o problemu obitelji Maršanić, odnosno, zemljišta na kojem se nalazi okretište tramvaja u Prečkom. Tom je prilikom izgubio živce, nije mu se svidjelo što ga voditelj Ivan Hlupić ispituje, a još su mu se manje svidjeli komentari slušatelja.

Naime, tražio je Bandića da prokomentira izjave vlasnika da Grad Zagreb za rješavanje tog pitanja ima 24 sata.

"Žao mi je što preko vašeg etera promovirate nasilje. Neće nitko nikome slati ultimatume. Samo vas molim, razgovarate s gradonačelnikom. Uozbiljimo stvar! Ja sam institucija Grada i gradonačelnik, a ne klošar! Nema prijetnji u demokratskoj Hrvatskoj. Vi promovirate to ucjenjivanje, nemojte to raditi", kazao je vidno ljutiti gradonačelnik.

Potom su mu dodatno živce "podigli" slušatelji koji su se javili. Odnosno, riječ je o dvije slušateljice koje su ga kritizirale i o njemu izrazile izrazito negativno mišljenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Može gospođa govoriti što hoće, mene nitko ne je*e. Ja sam prije dva sata razgovarao s čovjekom. Zašto to radite? S čime se hranite? Od kad je ta informacija? Ne može nitko ucjenjivati Grad Zagreb, svidjelo se to njemu ili ne. Taj se nije rodio niti će se roditi dok sam ja gradonačelnik."

Više s weba

Pročitajte još

Image
Pobijedio smrt

Medicinski fenomen: operiran 18 puta, a jednom je izbjegao smrt - umro je pa se probudio u mrtvačnici

Više s weba