kazneno djelo

Bilo mu je dosta: Ugostitelj iz Otočca radio unatoč zabrani, odgovarat će za širenje zarazne bolesti

Image
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Vlasnik je bio uhićen i saslušan na policiji

2.2.2021. u 12:25/ Hina

Oglušivši se na zabranu rada ugostiteljskih objekata ugostitelj (28) iz Otočca otvorio je svoju radnju i pružao ugostiteljske usluge te će odgovarati za kazneno djelo širenja i prenošenja zarazne bolesti, izvijestila je u utorak ličko-senjska policija.

Saslušan na policiji

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policija je utvrdila da je 28-godišnjak jučer radio suprotno odluci stožera civilne zaštite i mjerama zabrane posluživanja pića i hrane unutar objekta.

Policijska glasnogovornica Maja Brozičević rekla je Hini da je vlasnik bio uhićen i saslušan na policiji, ali da neće biti predan pritvorskom nadzorniku već će kaznena prijava nadležnom Državnom odvjetništvu ići “u redovnom postupku”.

Image
stigla kazna

Inspektorat zapečatio teretanu na zagrebačkoj Trešnjevci, vlasniku kazna od 30.000 kuna!

Image
stigla kazna

Inspektorat zapečatio teretanu na zagrebačkoj Trešnjevci, vlasniku kazna od 30.000 kuna!

Kako Hina neslužbeno saznaje radi se o Pizzeriji Monajo obrtnika Josipa Matasića kod kojega je u trenutku nadzora policija zatekla šest gostiju kojima je bilo posluženo piće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Zagrebu je, također za jučer, skupina ugostitelja najavila otvaranje svojih objekata unatoč zabrani, ali su od toga odustali. No, uhićen je vlasnik otvorene teretane koji je završio u policijskom pritvoru.

Više s weba

Pročitajte još

Image
stan ili dom?

Uoči nove akademske godine RTL istražuje: Poskupljuju li i studentski domovi?

Više s weba