žestoke kritike

Bujas o Peović: 'Iskompleksirana je propalim marksističkim teorijama 19. stoljeća! Pokažimo joj srednji prst, zajedno'

Image

Hrvoje Bujas, Katarina Peović

Foto: Pixsell

'Toliko laži i toliko mržnje prema poduzetnicima i obrtnicima davno nisam vidio u javnom prostoru…do dolaska RF ili ti “KPJ”, kaže Bujas

9.2.2021. u 8:55/ Vijesti.hr

Nakon što je liderica Radničke fronte Katarina Peović kazala da GP-u svi koji rade u javnom sektoru predstavljaju uhljebe, reagirao je predsjednik udruge Glas poduzetnika Hrvoje Bujas.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

"POKAŽIMO JOJ ŠTA MISLIMO!

Mislio sam ne komentirati marginalne političke čimbenike, no zbog digniteta jedne jake i neovisne Udruge iz civilnog sektora koja predstavlja skoro 16 000 tvrtki i obrta, osjećam se dužnim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uostalom, šta reci o jednoj uhljebskoj ekipi, bez dana staza u privatnom sektoru (koja je na “naivnosti” Možemo! uletjela u Sabor), baziranoj na ideologiji ekstremne ljevice koja nas poduzetnike i obrtnike smatra “klasnim neprijateljima”, koje prvo treba progresivno oporezivati, onda nam nacionalizirali imovinu po starom i već viđenom modelu, a možda bi nas čak trebalo i po “kratkom postupku”.

Dosta je našim građanima ekstrema bilo s lijeva, bilo s desna, a pogotovo onih koji ne bi ništa radili, stvarali, samo bi tuđe raspoređivali, otimali, u ime naroda naravno…ali za svoj račun! Toliko laži i toliko mržnje prema poduzetnicima i obrtnicima davno nisam vidio u javnom prostoru…do dolaska RF ili ti “KPJ”.

Upravo se čita

Image
u virovitici

Liječnica kojoj je pacijentica zadala 20-ak rana nožem, stabilno je

Naravno da je ona poprilično iskompleksirana propalim marksističkim teorijama 19. stoljeća u interpretaciji svog mentora – Kapovića. Ona jednostavno i nema svoj stav, samo je instruirana što i kako reći.

Naravno da je laž da si desno ako si za tržišnu ekonomiju i liberalnu demokraciju (ona koja štiti manjine u svakom kontekstu) i ako želiš manje poreze i regulacije, vise slobode i manje utjecaja države, naravno da je laž da su svi u javnom sektoru uhljebi, no istina je da su oni u birokratskom segmentu Javnog sektora mahom uhljebljeni… A ona i Ribić se kriju iza produktivnog dijela Javnog sektora, naših sestara, doktora, policajaca, vatrogasaca… koji su potplaćeni bas zbog ovih iznadprosječnih plaća političkih uhljeba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovakav napad političke partije na neovisnu i jaku Udrugu iz civilnog sektora, je samo dokaz njihovog mentalnog sklopa, totalitarističkog u”dobroj staljinističkoj maniri”, stoga, pokažimo joj srednji prst, zajedno.

Slobodno komentirajte, da čujem vaš stav… i zapitajmo se, zar ovakvi uče našu djecu?”, napisao je Bujas.

Više s weba

Pročitajte još

Image
zagrebački holding

U utorak dan 'D' - stječu se uvjeti za totalni štrajk 7000 radnika

Više s weba