'TAKO JE KAKO JE'

Bulj o šlicu u Saboru: 'Baš on da prvi primijeti. Ne znam kako bi komentirao da se to dogodilo Plenkoviću'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Dodao je da je Jandrokoviću bitno davati opomene prije nego zastupnik uopće završi govor jer primjerice kako on sam kaže, došao je iz Sinja i njega je narod izabrao da govori u njihovo ime

28.9.2022. u 15:57/ J.S.

Na samom početku današnjeg aktualca, predsjednik Sabora Gordan Jandroković dijelio je opomene. Tako je odmah prvi opomenu dobio zastupnik MOST-a, Miro Bulj koji je na kraju sjednicu završio s tri opomene.

Bulj je krenuo govoriti o tome kako je besmisleno o ičemu raspravljati osim o neviđenoj pljački INA-e te ostavci Vlade.

Na to mu je predsjednik Sabora Gordan dao i drugu pa treću opomenu te poručio:

Image
a događa se...

VIDEO Neugodnjak za Bulja, Jandroković ga pokušao upozoriti: 'Nešto bih vam rekao, al' ne mogu javno'

Image
a događa se...

VIDEO Neugodnjak za Bulja, Jandroković ga pokušao upozoriti: 'Nešto bih vam rekao, al' ne mogu javno'

"Još bih vam nešto želio reći, ali ne mogu javno", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječ je naime bila o otvorenom šlicu zastupnika Bulja kojega smo i odlučili kontaktirati da ga pitamo o današnjoj situaciji.

"Samo kratko bih rekao da vidi moj šlic, a ne vidi pljačku. O pljački ne želi razgovarati, zna dodjeljivati opomene i zabraniti slobodu govora zastupnicima. Njemu je bitniji otvoren šlic, mislim otvoren je bio, tako je kako je, ali to mu je bitno, ali nije mu bitna pljačka o kojoj sam govorio, a i ono što su govorili drugi zastupnici - to mu je manje bitno", rekao je Bulj za RTL.hr.

Upravo se čita

Image
PODACI STOŽERA

U posljednja 24 sata 430 novozaraženih. Preminulo 8 osoba, 16 ih je na respiratoru

Dodao je da je Jandrokoviću bitno davati opomene prije nego zastupnik uopće završi govor jer primjerice kako on sam kaže, došao je iz Sinja i njega je narod izabrao da govori u njihovo ime.

Smatra da opomenama zaustavlja raspravu i krije taj kriminal te da su "njima otvoreni džepovi u koje trpaju milijarde, a lako za moj otvoren šlic."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam kako bi komentirao otvoren šlic da je bilo njegovom vođi Plenkoviću, Sanaderu ili Karamarku i ostalima kojima je služio. Ima bi najveći turban na glavi da je došao Sultan", poručio je Bulj.

"I baš on da primijeti moj šlic prvi - to je stvarno veličanstven uspjeh od svega ovoga što se događa u Saboru i u državi", zaključio je u razgovoru za RTL.hr.

Više s weba

Pročitajte još

Image

Pričali smo s bivšim senatorom Rickom Santorumom o tome što zamjera Trumpu i što radi u Hrvatskoj

Više s weba