Objavio na Facebooku

Bulj poslao Jandrokoviću prijedlog zaključka o ne iznajmljivanju Sabornice EPP-u i 'četniku Vučiću'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL, Facebook

Predsjedništvo Hrvatskog sabora je donijelo odluku o iznajmljivanju sabornice za potrebe stranačkog kongresa Europske pučke stranke

4.11.2019. u 16:40/ Vijesti.hr

Zastupnik Mosta Miro Bulj objavio je na svojem facebook profilu da je predsjedniku Hrvatskog sabora poslao prijedlog zaključka o povlačenju odluke o iznajmljivanju Sabornice za potrebe stranačkog kongresa EPP-a.

"Uputio sam u proceduru zaključak kojim se povlači odluka o iznajmljivanju Sabornice Europskoj pučkoj stranci u kojoj je i četnik Aleksandar Vučić.

Predsjedništvo Hrvatskog sabora je donijelo odluku o iznajmljivanju sabornice za potrebe stranačkog kongresa Europske pučke stranke, s obrazloženjem predsjednika Hrvatskog sabora kako je to dosadašnja uobičajena praksa i u ostalim zemljama Europske unije.

Budući se pokazalo da je to presedan, jer niti jedna druga članica Europske unije takvu odluku nije donijela, tražim u što kraćem roku raspravu i odluku Hrvatskog sabora da se sabornica neće iznajmiti za potrebe kongresa Europske pučke stranke", napisao je Mostov zastupnik Miro Bulj na svojem facebook profilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
OBJAVIO MISLAV HERMAN

HDZ radi svoj model zbrinjavanja otpada u Zagrebu. Tomaševiću poručili da ga slobodno kopira

Više s weba