OGLAS

'AKO NEMA POVJERENJA...'

Butković o Tramišak: 'Nisam imao problema s njom, ali niti jedan ministar ne može biti izolirani otok'

Image

'Tramišak i Paladina su odradili svoju dionicu, predsjednik Vlade je taj koji donosi odluke. Povjerenje je jako bitno, ne samo u politici, nego i u obitelji i u poslovnom svijetu, a ako ne postoji povjerenje onda je razlaz jedino rješenje', kaže Butković

13.1.2023. u 13:54/ Danas.hr

Ministar mora, prometa i infrastrukture, Oleg Butković prokomentirao je smjenu ministrice regionalnog razvoja i fondova EU, Natašu Tramišak.

"Dozvolite da o ljudima koji više nisu u Vladi ne govorim neke stvari koje su se možda dogodile među nama iako ja problema nisam imao s kolegicom Tramišak. Ne može niti jedan ministar biti i ponašati se kao izolirani otok. Mi smo u timu i moramo svi zajednički surađivati, nalaziti rješenja, neću reći pomagati jedni drugima, ali razumjeti probleme određenih resora i zajednički ih rješavati", rekao je Butković pa dodao:


"Svi smo došli na određeno vrijeme. Nitko to ne treba ovo shvaćati kao poraz u političkoj karijeri. Tramišak i Paladina su odradili svoju dionicu, predsjednik Vlade je taj koji donosi odluke. Povjerenje je jako bitno, ne samo u politici, nego i u obitelji i u poslovnom svijetu, a ako ne postoji povjerenje onda je razlaz jedino rješenje. O tim ljudima mogu reći sve korektno", zaključio je.


Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks
default_cta
Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks

Više s weba

Pročitajte još

Image
USUSRET BLAGDANIMA

Poznati trgovački lanac nadmašio konkurenciju. Zaposlenicima će isplatiti božićnicu od čak 500 eura


Više s weba