OGLAS

NAKON REZULTATA IZ RIJEKE

Coca Cola se opet oglasila: Misli su nam i dalje s osobom pogođenom incidentom, nastavljamo podržavati policiju

Image
Foto: Borna Filic/PIXSELL

"U interesu javne sigurnosti, naš prioritet posljednjih dana bio je pružiti vlastima potrebno vrijeme za dovršetak analiza, a mi ćemo nastaviti podržavati policiju s potpunom transparentnošću dok rade na incidentu u Rijeci", poručuju iz Coca Cole

9.11.2023. u 17:55/ Hina

Pozdravljamo jasnoću koju će rezultati ispitivanja donijeti našim potrošačima nakon nesigurnosti prethodnih dana, poručili su u četvrtak iz Coca Cole nakon što je MUP izvijestio kako je utvrđen jedan izolirani incident u Rijeci povezan s jednom bocom Romerquellea.

"Nakon sveobuhvatnih analiza više naših proizvoda, Ministarstvo unutarnjih poslova danas je izvijestilo da je utvrđen jedan izolirani incident u Rijeci koji je povezan s jednom bocom Romerquelle Emotion Blueberry Pomengranate. Pozdravljamo jasnoću koju će rezultati ispitivanja donijeti našim potrošačima i kupcima nakon nesigurnosti prethodnih dana", poručili su u priopćenju iz te kompanije.


Naglasili su i kako su im misli i dalje s osobom koja je pogođena incidentom.

Image
IVAN VUČETIĆ:

Stigli rezultati analize mineralne koju je popio mladić u Rijeci: U piću bilo sredstvo za pranje ili odmašćivanje

Image
IVAN VUČETIĆ:

Stigli rezultati analize mineralne koju je popio mladić u Rijeci: U piću bilo sredstvo za pranje ili odmašćivanje

"U interesu javne sigurnosti, naš prioritet posljednjih dana bio je pružiti vlastima potrebno vrijeme za dovršetak analiza, a mi ćemo nastaviti podržavati policiju s potpunom transparentnošću dok rade na incidentu u Rijeci", poručuju iz Coca Cole.

Ističu i kako u Hrvatskoj posluju više od 55 godina te su, tvrde, uvijek održavali najviše standarde kvalitete.

"Cijenimo dugogodišnje odnose koje imamo s našim potrošačima i kupcima te im iskreno zahvaljujemo na podršci i strpljenju tijekom ovog iznimno izazovnog vremena", kaže se u priopćenju iz Coca Cole Hrvatska.

Centar za forenzična ispitivanja i vještačenja "Ivan Vučetić“ provedenim vještačenjem je utvrdio da je u bezalkoholnom piću koju je prošle subote u kafiću u Rijeci popio 19-godišnjak, otkriveno sredstvo za pranje ili odmašćivanje, izvijestio je ranije danas MUP.


''Rezultat vještačenja tekućine iz čaše koju je konzumirala oštećena osoba podudara se u fizikalno-kemijskim svojstvima s tekućinom iz bočice bezalkoholnog pića s okusom koja mu je bila poslužena, dok je analizom utvrđeno da se radi o jako lužnatim vodenim otopinama (pH=13,6)'', navodi MUP. U priopćenju ističu kako se temeljem utvrđenog kemijskog sastava može zaključiti da se radi o nekom sredstvu za pranje ili odmašćivanje.

Nadalje, u 20 nespornih staklenih bočica istog pića zaprimljenih u originalnom pakiranju, utvrđeno je da sadrže prozirne tekućine čiji je pH 3,5 što odgovara pH vrijednostima ovakvih napitaka.

POGLEDAJTE VIDEO: Gazirana afera trese Hrvatsku. Građani bijesni na državu i proizvođače. Kako zaustaviti paniku?

Ljubav je na selu
Vrijeme je za seks
SPRZŽ2023
Viola boje mora
Love island Australija
default_cta
Barbie i njezine sestre
Igra moje sudbine
Život na vagi
Tri sestre
Turbo fast
default_cta
LJNS AU

Više s weba

Pročitajte još

Image
'DOSJE JARAK'

Najveća bol koju roditelj može iskusiti: Ljerki je mezimica izdahnula na rukama, bol je preživjela uz Zvonka


Više s weba