afera janaf

Ćorić o aferi Janaf, demantirao da je kum s Aladrovićem: 'Propitkivati tko je što jeo ispod je svake razine'

Image
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Tomislav Ćorić rekao je da se danima priča o tome što je tko jeo u klubu Dragana Kovačevića

28.9.2020. u 11:05/ Vijesti.hr

Ministar gospodarstva i održivog razvoja Tomislav Ćorić nije danas želio odgovarati na pitanja o aferi Janaf iako je i on bio jedan od posjetitelja kluba uhićenog direkotra Janafa Dragana Kovačevića. 

"Ako bude potrebno, nadležnim institucijama objasnit ću svaki detalj iz svakog dana svoga funkcioniranja", rekao je Ćorić nakon konferencije u zagrebačkom hotelu Esplabnade te naglasio: "Treba propitivati svaki sustav. Ako postoji sumnja na korupciju, svi trebaju djelovati, ali propitkivati tko je što jeo je ispod svake razine."  

Ćorić je isto tako naglasio da on i ministar Josip Aladrović nisu kumovi kao što se navodi u nekim medijima.

Image
kilub u slovenskoj 9

'Veselo Martinje': Otkriveno kojih je još 16 osoba bilo u klubu uhićenog šefa Janafa kad je Petek donio milijune u vrećici

Image
kilub u slovenskoj 9

'Veselo Martinje': Otkriveno kojih je još 16 osoba bilo u klubu uhićenog šefa Janafa kad je Petek donio milijune u vrećici

Komentirao je najavu namjere Dragana Kovačevića da se vrati u Janaf na savjetničko mjesto. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"O odluci Nadzornog odbora sam jučer vidio u medijima. Očito je taj ugovor o radu tako koncipiran, no pretpostavljam da u tom ugovoru postoji klauzula da ukoliko je rad bio na štetu kompanije, da jednostavno nije moguće aktivirati tu klauzulu i pretpostavljam da se Nadzorni odbor na to referirao", pojasnio je Ćorić.

Više s weba

Pročitajte još

Image

Bin Laden dobio nasljednika

Više s weba