pogledajte video

Da, dobro ste čuli: Ministru Butkoviću se u RTL-u Danas doista omakla psovka

16.4.2020. u 21:28/ Vijesti.hr

Govoreći u RTL-u Danas o mjerama koje planiraju, ministru Butkoviću omakla se i psovka

Ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković večeras je gostovao u emisiji RTL Danas. Ministar je najavio koje sve mjere planiraju uvesti kako bi cijela ova kriza koju je prouzrokovao koronavirus što lakše prošla. 

Najavio je, međuostalim, moguće niže carine za hrvatske državljane, a jedna od mogućih donesenih mjera mogla bi se najviše svidjeti i hrvatskim građanima. 

"Razmatramo mogućnost i za naše ljude, da u ljetnim mjesecima smanjimo cestarinu. Negdje za 10, 20 posto, ali to su sve stvari koje još razmatramo i o kojima će se raspravljati - kazao je Butković. 

Govorio je o mnogobrojnim problemima u kojima se nalaze tvrtke, a u jednom je trenutku, pričavši upravo o mjerama koje planiraju, umjesto riječi "stanje", izgovorio riječ "s****".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Potrebno je sagledavati epidemiološku situaciju u Hrvatskoj i u toj drugoj zemlji. Ali, treba polako pripremati scenarij da će se ovo s**** normalizirati i da će krivulja oboljelih padati u svim državama i zato smo svi ministri od premijera dobili zadaću da pripremimo mjere za takav trenutak kad on dođe", rekao je ministar kojem je prilikom opisa stanja, eto, izletila psovka. 

Psovka s kojim bi se vjerojatno, ako govorimo o trenutnom stanju, složili mnogi hrvatski građani...

Upravo se čita

Image
božićni sajam

Vikend advent inspekcija Danasa. Provjerili smo cijene i ponudu adventa u Beču

Psovku možete čuti u videu ispod na 00:58: 

Više s weba

Pročitajte još

Image

Tomašević odgovarao na pitanja o Holdingu: 'Dug je velik, obaveze su velike, no radimo na tome da se problemi počnu rješavati'

Više s weba