2,3 mil. kuna vrijedan natječaj

Državni inspektorat dolazi u Beroševo ministarstvo zbog katastrofalnih zahoda

Image
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Fotografije toaleta objavljene su prošloga tjedna kada je ministarstvo objavilo 2,3 milijuna kuna vrijedan natječaj za obnovu sanitarnih čvorova

17.8.2022. u 15:30/ RTL Vijesti

Državni inspektorat Republike Hrvatske, na čijem je čelu HDZ-ov Andrija Mikulić, ući će u Ministarstvo zdravstva zbog katastrofalnog stanja toaleta u ministarstvu Vilija Beroša.

Fotografije toaleta objavljene su prošloga tjedna kada je ministarstvo objavilo 2,3 milijuna kuna vrijedan natječaj za obnovu sanitarnih čvorova.

"Inspekcija rada u području zaštite na radu Državnog inspektorata je u plan rada uvrstila obavljanje inspekcijskog nadzora građevine namijenjene za rad predmetnog poslodavca.

Image
ide obnova

FOTO Pogledajte kako izgledaju toaleti u Beroševom ministarstvu: 'Neće biti četki za WC od 700 kuna'

Image
ide obnova

FOTO Pogledajte kako izgledaju toaleti u Beroševom ministarstvu: 'Neće biti četki za WC od 700 kuna'

Inspekcijski nadzor obavlja se po službenoj dužnosti te se u inspekcijskom nadzoru utvrđuju činjenice temeljem kojih se poduzimaju zakonom predviđene mjere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za eventualno utvrđene nedostatke sukladno Zakonu o zaštiti na radu (Narodne novine broj 71/14, 118/14, 94/18 i 96/18) u vezi s poslovnim i pomoćnim prostorijama, nisu propisane novčane kazne", navodi Državni inspektorat Republike Hrvatske u odgovoru za RTL.

Više s weba

Pročitajte još

Image
čestitala hrvatskoj

VIDEO I slavna hollywoodska glumica navijala i slavila pobjedu Vatrenih

Više s weba