'Ja sam kuma vaše televizije'

Dva dana nakon skandaloznog javljanja Šuice u eter emisija 'Glas naroda' - nije emitirana

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL/Screenshot Dubrovačka televizija

Glavnoj urednici Dubrovačke televizije Mariji Njavro poslali smo upit zašto večeras nije emitirana emisija "Glas naroda"

27.4.2020. u 20:40/ Vijesti.hr

Dva dana nakon skandaloznog javljanja potpredsjednice Europske komisije Dubravke Šuice u emisiju Dubrovačke televizije "Glas naroda" ta emisija, iako najavljena u programu na internetskim stranicama televizije, večeras nije emitirana. 

"Poštovani gledatelji, gledali ste Dnevnik. Večeras umjesto emisije 'Glas naroda' pogledajte reportaže...", glasila je odjava večerašnjeg Dnevnika na Dubrovačkoj televiziji. 

Zašto nije emitirana?

Nijednom riječju nije objašnjeno zašto se emisija "Glas naroda" neće emitirati iako je najavljena i u programu koji se još uvijek može vidjeti na internetskim stranicama Dubrovačke televizije. 

VEZANI ČLANAK

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, u kontakt-emisiju Dubrovačke televizije "Glas naroda" u subotu se javio gledatelj koji je izrazio nezadovoljstvo hrvatskim političarima, a spomenuo je i Dubravku Šuicu te njezinu imovinu.

Šuica je brzo reagirala te se i sama javila u emisiju te javno izvršila pritisak na voditelja emisije Paska Tomaša.   

Upravo se čita

Image
UTAKMICA ODLUKE

Dalić najavio okršaj s Belgijom i otkrio detalje oko sastava: 'Nema popravnog ispita'

"Bilo je zanimljivo slušati vašega slušatelja, ali je još bilo zanimljivije slušati kako vi niste reagirali, dragi gospodine Pasko Tomaš, kad gospodin iznosi objede, neistine, dezinformacije. Podigo je s pet na sedam milijuna eura. Zaista nevjerojtno kako se neki ljudi tako bave takvim dezinformacijama i kako zapravo ga vi niste opomenuli", među ostalim je kazala Dubravka Šuica u javljanju u emisiju. 

"Ja sam kuma vaše Dubrovačke televizije"

"Vi ste popularni, vi ste vrlo popularan novinar, vrlo popularna emisija. Ja sam kuma vaše Dubrovačke televizije i jako sam sretna što sam u ono vrijeme mogla to biti. Međutim, zaista mi je žao da dopuštate da se građani nabacuju smećem, muljem, blatom na moju malenkost", dodala je Šuica, na što joj je voditelj Pasko Tomaš sugerirao da točno demantira što je gledatelj netočno rekao. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glavnoj urednici Dubrovačke televizije Mariji Njavro poslali smo upit zašto večeras nije emitirana emisija "Glas naroda" i ima li njezino neemitiranje ikakve veze s javljanjem Dubravke Šuice. 

Njezin odgovor u kojem objašnjava da emisija nije ukinuta te da je ponedjeljkom privremeno emitirana samo u ožujku pročitajte OVDJE

Više s weba

Pročitajte još

Image

Sporni ugovori i neobično javno privatno partnerstvo: Trebamo li nove PET CT uređaje?

Više s weba