Luda priča

EKSKLUZIVNO RTL-ova Potraga otkriva identitet žene koja je nađena na Krku!

Image

Žena koja je u nedjelju 12. rujna pronađena dehidrirana i iscrpljena na otoku Krku još se uvijek ne sjeća tko je.

Potraga ekskluzivno otkriva identitet žene koja je u nedjelju 12. rujna pronađena na otoku Krku, na obali u blizini mjesta Čižići. Potvrdu policije još očekujemo.

Bila je iscrpljena i dehidrirana i u njezinom je spašavanju sudjelovalo 15 članova HGSS-a koji su je na nosilima prenijeli preko stjenovitog terena nakon čega je prebačena u bolnicu. 

Gospođa se nije mogla sjetiti svoga imena ni bilo kakvih osobnih podataka, pa je policija u jednom trenutku i zatražila pomoć građana ne bi li utvrdila njen identitet. Njen identitet otkrila je i ekipa RTL-ove Potrage

Image
Potraga istražuje

Novost u slučaju žene pronađene na Krku: Policija je pronašla njen ruksak s jednim izuzetno važnim detaljem

Image
Potraga istražuje

Novost u slučaju žene pronađene na Krku: Policija je pronašla njen ruksak s jednim izuzetno važnim detaljem

Filmska priča

Njen je identitet otkrila i naša ekipa emisije Potraga koja večeras donosi široku priču o nepoznatoj ženi s Krka. Radi se o Danieli Adamcovoj, Slovakinji koja je u jednom trenutku svoga života bila čak dio celebrity svijeta u Americi!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Adamcova je izrađivala nakit koji je nosila Brigitte Bardot, Barbara Streisand, postava serije "Prijatelji" i mnoge druge slavne osobe. Međutim, u jednom je trenutku Adamcová je taj svijet napustila te je završila kao beskućnica. Dvije godine su joj u Americi pomagale razne udruge koje pomažu beskućnicima, da bi 2015. godine otišla u Irsku. 

Neslužbeno smo doznali da je potom putovala Europom pa je tako vlakom došla i do Hrvatske. Kako je završila u divljini otoka Krka na obali, ozlijeđena, dehidrirana i bez svijesti o sebi, moći ćete vidjeti u našoj emisiji večeras.

Upravo se čita

Image
novi detalji

Vođa militanata IS-a nije umro u borbi? Amerikanci objavili da se raznio

Potraga donosi sve detalje nevjerojatne priče o osobi bez identiteta koja već deset dana leži u bolnici u Rijeci ne znajući tko je i odakle je. OVDJE pogledajte razgovore s očevicima, policajcima, stručnjacima i osobama koje su pomogle u otkrivanju njenog identiteta. 

Više s weba

Pročitajte još

Image
stan ili dom?

Uoči nove akademske godine RTL istražuje: Poskupljuju li i studentski domovi?

Više s weba