LIJEČNICI DALI ZELENO SVIJETLO

Ella se vraća kući: Policajku koja je pala s dubrovačkih zidina ovaj tjedan će transportirati u Australiju

Image
Foto: Twitter/WA Police Force/Screenshot

Australka je prema prvotnom planu trebala biti prebačena u splitsku bolnicu zbog jednog zahvata, no njezina je obitelj od toga odustala te su odlučili nastaviti liječenje u svojoj državi

18.9.2023. u 18:07/ Danas.hr

Australska policajka Ella Cutler, koja je krajem prošlog mjeseca teško ozlijeđena nakon što je pala sa zidina u Dubrovniku, trebala bi se u srijedu ili četvrtak vratiti kući radi daljnjeg liječenja, piše Index.

Nakon pada je završila s višestrukim prijelomima lubanje, kralježnice i rebara i neko vrijeme provela u induciranoj komi, no sada je izvan životne opasnosti, potvrdili su iz dubrovačke Opće bolnice.

Australka je prema prvotnom planu trebala biti prebačena u splitsku bolnicu zbog jednog zahvata, no njezina je obitelj od toga odustala te su odlučili nastaviti liječenje u svojoj državi. Budući da je pri svijesti, dobila je zeleno svjetlo za transport koji bi se trebao odraditi ovog tjedna.

Podsjetimo, godišnji odmor se za ovu Australku i još jednog muškarca pretvorio u noćnu moru nakon pada sa zidina u Dubrovniku i to između restorana Nautika i Dubravka.

Image
TEŠKO OZLIJEĐENA

Australska policija objavila dirljivi video kolegice koja je pala sa zidina u Dubrovniku: 'Vratite Ellu kući'

Image
TEŠKO OZLIJEĐENA

Australska policija objavila dirljivi video kolegice koja je pala sa zidina u Dubrovniku: 'Vratite Ellu kući'

Stravičnoj nesreći kumovao je alkohol, a upravo je to bio razlog zbog kojeg je osiguranje odbilo platiti njezino liječenje i povratak kući.

Obitelj je bila slomljena, a njezin je brat pokrenuo kampanju Go Fund Me kako bi prikupili pola milijuna australskih dolara za transport kući. Zahvaljujući donacijama prijatelja, članova obitelji i dobrih ljudi diljem svijeta, u samo šest dana uspjeli su skupiti cijelu svotu, piše Perth now.

"Veliko hvala svima koji su donirali kako bi vratili Ellu kući", poručila je njezina dugogodišnja prijateljica i kolegica Dani Morrison.

Dodala je kako ju je posebno dirnula činjenica da je Ellina priča dotakla mnoge izvan Australije koji su joj odlučili pomoći.

U akciju prikupljanja sredstava uključile su se i njezine kolege koje su joj posvetile dirljivi video koji su objavili uz riječi "vratite Ellu kući".

Pred Australkom je dugotrajna rehabilitacija, a njezin je brat pohvalio dubrovačke liječnike koji brinu za Ellu od kad je primljena u bolnicu.

POGLEDAJTE VIDEO: Mala Lava konačno stigla kući! Mama: 'Let je trajao 20 sati, ali doma smo pa je sve lakše'

Upravo se čita

Image
PRIMORAC U DANASU

'Spremni smo pregovarati sa sindikatima, 15% svakako nije malo, zahtjev je težak milijardu eura'

Večera za 5
Superstar
Elon Musk Show
Život na vagi
Señorita 89
default_cta
Ljubav je na selu
Britain's Got Talent
Obiteljske tajne

Više s weba

Pročitajte još

Image
KOMENTARI NA GOVOR

Studentica iz Zagorja na Redditu: 'Lik mi je rekao da govorim normalno jer mu se gadi moj naglasak'

Više s weba