Glas naroda

Emisija u koju se javila Šuica nije ukinuta: Dubrovačka televizija objasnila zašto nije emitirana

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL/Screenshot Dubrovačka televizija

Kontakt emisija Glas naroda ponedjeljkom se emitirala samo privremeno i to tijekom ožujka zbog situacije s koronavirusom, objasnila je glavna urednica Dubrovačke televizije Marija Njavro

27.4.2020. u 22:28/ Vijesti.hr

Dva dana nakon skandaloznog javljanja potpredsjednice Europske komisije Dubravke Šuice u emisiju "Glas naroda" ta emisija večeras nije emitirana, a s Dubrovačke televizije večeras su nam objasnili kako ona nije ukinuta. 

"Kontakt emisija Glas naroda nije ukinuta niti se o tome ikada razmišljalo ili pak dovodilo u pitanje", odgovorila je na upit RTL-a glavna urednica Dubrovačke televizije Marija Njavro i potom objasnila zašto večeras nije emitirana. 

"Ponedjeljkom se emitirala samo privremeno tijekom ožujka"

"Kontakt emisija Glas naroda ponedjeljkom se emitirala samo privremeno i to tijekom ožujka zbog situacije s koronavirusom. Urednik i voditelj Pasko Tomaš trenutačno je na zasluženim slobodnim danima, a emisiju možete pratiti već ove subote u redovitom terminu od 20 sati", ističu u odgovoru s Dubrovačke televizije te potom naglašavaju da politika i političari nemaju utjecaj na njihovu uređivačku politiku. 

VEZANI ČLANCI

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Još jednom naglašavamo kako politika i političari nemaju apsolutno nikakav utjecaj na našu uređivačku politiku. Od prvog dana otkada je Orsat Zovko preuzeo Dubrovačku televiziju imamo apsolutnu slobodu u izvještavanju", naglasila je u odgovoru za RTL urednica Dubrovačke televizije Marija Njavro. 

Podsjetimo, u kontakt-emisiju Dubrovačke televizije "Glas naroda" u subotu se javio gledatelj koji je izrazio nezadovoljstvo hrvatskim političarima, a spomenuo je i Dubravku Šuicu te njezinu imovinu. Šuica je brzo reagirala te se i sama javila u emisiju te javno izvršila pritisak na voditelja emisije Paska Tomaša.  

Upravo se čita

Image
gasilo ga 80 vatrogasaca

Planula sušilica rublja. Majka i sedmero djece ugušili se u požaru u Francuskoj

Više s weba

Pročitajte još

Image
STIŽE POMOĆ

Hrvatska Turskoj šalje 40 spašavatelja. Trut: 'Oni mogu tragati i spašavati u najtežim uvjetima'

Više s weba