OGLAS

emotivna i zahvalna

Godinu starija, godinu 'mudrija'. Kolinda Grabar Kitarović na svoj rođendan pozirala sa psom i uputila dirljivu poruku

Image

U dužem opisu na svom Facebook profilu, opisala je kako se danas probudila na zavijanje sirene za uzbunu od zračne opasnosti. Prisjetila se svojih dana iz rata, kada je ona bila u hrvatskim skloništima usporedivši ih sa teškom situacijom u Ukrajini

29.4.2023. u 10:44/ Danas.hr

Bivša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović danas slavi 55. rođendan, a tom je prigodom podijelila fotografiju iz Ukrajine na kojoj drži psića u rukama.

U dužem opisu na svom Facebook profilu, opisala je kako se danas probudila na zavijanje sirene za uzbunu od zračne opasnosti.


Prisjetila se svojih dana iz rata, kada je ona bila u hrvatskim skloništima usporedivši ih sa teškom situacijom u Ukrajini.

Na kraju si je "dopustila da bude emotivna", pa je svoje želje za rođendan uputila drugima.

"Život je uistinu dragocjen. Cijenite ga i poštujte. I svoj vlastiti i tuđe živote. Iako sam išta naučila u proteklih 55 godina, naučila sam što znači stajati sama. I kolika je ogromna razlika kad stojimo zajedno. Hvala svima vama koji ste uvijek stajali uz mene! I ja ću uvijek stajati s vama", napisala je Kolinda.

"Predivna generacijo", "Od srca i iskreno, sve najljepše", "Sretan rođendan gospođo predsjednice", samo su neki od komentara ispod dirljive objave.


U klinču
Dosje Jarak
Ljubav je na selu
Vrijeme je za seks
SPRZŽ2023
default_cta
Viola boje mora
Love island Australija
America's got talent
Superstar finale
Igra moje sudbine
default_cta
Život na vagi
American idol
VOYO KIDS
LJNS AU

Više s weba

Pročitajte još

Image
OPREZ!

VIDEO Muškarac čekao djecu ispred škole u Pazinu i govorio im da uđu u njegov auto. Oglasila se i policija


Više s weba