nova era zagreba

Gradonačelnik Tomašević uputio poruku zaposlenicima Grada i Zagrebačkog holdinga

Image
Foto: Grad Zagreb

"Vjerujem u vašu profesionalnost i predanost ciljevima stvaranja boljeg života za sve nas," poručio je Tomašević

4.6.2021. u 14:42/ RTL Vijesti

Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević, koji je danas preuzeo svoju dužnostposlao je poruku svim zaposlenicima Grada Zagreba. U nastavku pročitajte gradonačelnikovu poruku u cijelosti.

Image
NOVI GRADONAČELNIK ZAGREBA

Pogledajte prvi ulazak Tomaševića u novi ured: 'Na ovu kravatu nemojte se naviknuti...'

Image
NOVI GRADONAČELNIK ZAGREBA

Pogledajte prvi ulazak Tomaševića u novi ured: 'Na ovu kravatu nemojte se naviknuti...'

'Vjerujem da dijelimo zajedničku želju'

"Drage zaposlenice i zaposlenici gradske uprave, gradskih poduzeća i ustanova, drage kolegice i kolege, obraćam vam se prvi puta kao novi gradonačelnik Zagreba, imajući na umu da se svi zajedno nalazimo u novoj situaciji i na novom početku nakon 20 godina kontinuiteta gradske vlasti.

Otvaramo novo poglavlje u upravljanju gradom Zagrebom u kojem nas čekaju veliki izazovi - stabilizacija financija Grada, Holdinga i povezanih društava, obnova grada nakon potresa, oporavak gospodarstva i društva nakon pandemije koronavirusa; izazovi transformacije upravljačkog modela i ubrzavanje zelene tranzicije. Pred svima nama je zadatak da građanima omogućimo bolju kvalitetu usluga i više podrške kako bismo ova zahtjevna vremena prebrodili zajedno i iz njih izašli jači i bolji, kao ljudi i kao grad.

Vjerujem u vašu profesionalnost i predanost ciljevima stvaranja boljeg života za sve nas. Vjerujem da dijelimo zajedničku želju stvaranja grada 21. stoljeća, otvorenog, pravednog i zelenog grada u kojem su svi građani jednaki.

Moj tim i ja vjerujemo da je prvi preduvjet za ostvarenje navedenih ciljeva stvaranje atmosfere profesionalnosti, kolegijalnosti i uključivosti u samoj gradskoj upravi, gradskim poduzećima i ustanovama. Svi koji rade zakonito, pošteno i na dobrobit građanki i građana grada imat će svoje mjesto u gradskom sustavu.

Ovaj grad počiva na svakom komunalnom radniku, svakom radniku u kulturi, obrazovanju, zdravstvu i sektoru skrbi, svakom službeniku gradske uprave, odnosno svakom od vas koji svakodnevno osiguravate da Grad funkcionira. Kvaliteta života, razvoj i napredak ovog grada ovise o našem zajedničkom radu za kvalitetniji život svih građanki i građana Zagreba.

Danas otvaramo novo poglavlje, i pozivam vas da ono označi pozitivnu prekretnicu u priči ovog velikog, stoljetnog i divnog grada".

Na kraju poruke gradskim zaposlenicima Tomašević se potpisa s dodatkom "Vaš gradonačelnik".

Više s weba

Pročitajte još

Image

Pripazite što kupujute!

Više s weba