HDZ VS. MILANOVIĆ

HDZ objavio dokument o Milanovićevom ulasku u Partiju: 'Titov gardist, bespogovorni partijac & vrhovni lažljivac!'

Image
Foto: Facebook HDZ-a

Možda još završi u MOST-u, među svojim mališanima", stoji u objavi Hrvatske demokratske zajednice

4.2.2022. u 17:26/ RTL Vijesti

Na konferencije za novinare, Predsjednik Republike Zoran Milanović izjavio je za HDZ-ovog ministra vanjskih poslova, Gordana Grlić Radmana da je "odrastao na komunističkim jaslama". Spomenuo je i da je Radmanov otac bio komunistička budža koji je odmah poslije rata privatizirao uspješnu firmu.

Milanović je isto tako dodao da od njegovih nitko nije bio u Partiji 1989.

Ipak, HDZ se oglasio na svojoj službenoj Facebook stranici i poslao oštru poruku Milanoviću. Uz poruku, objavljen je i dokument na kojemu su podatci o njemu, odnosno njegovoj pristupnici Savezu komunista, tj. Partiji 1985. godine.

Image
HDZ-ovci na tapeti

Milanović: 'Pitam HDZ ako ima neki natječaj za mlade ljude da se moj Ante Jakov javi. Savjetovat ću mu da se učlani u HDZ'

Image
HDZ-ovci na tapeti

Milanović: 'Pitam HDZ ako ima neki natječaj za mlade ljude da se moj Ante Jakov javi. Savjetovat ću mu da se učlani u HDZ'

Objavu Hrvatske demokratske zajednice prenosimo u cijelosti:

"Titov gardist, bespogovorni partijac & vrhovni lažljivac!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kukavički optužujući pokojnog oca ministra Gordan Grlić Radman, Milanović je danas ustvrdio da “nitko njegov nije bio u Partiji '89. i '90. godine”. Propustio je pritom pohvaliti se da je dok je služio u Titovoj gardi u Beogradu na vlastiti zahtjev ušao u Partiju. „Poverene zadatke izvršava bez pogovora i savesno. Njegova želja, a ujedno i želja svih nas da drug Milanović Zoran bude primljen u SKJ jednoglasno je podržana“ - piše, među ostalim, u Odluci o prijemu u SKJ.

Milanović je besramni, vrhovni lažljivac - očito su Titova garda i Partija ostale duboko u njemu!

Upravo se čita

Image
POSLALI APEL

Prijatelji životinja upozoravaju: Zbog SP-a sve češća protuzakonita upotreba petardi

Bio je u Titovoj gardi & Partiji, pa u državnoj administraciji za vrijeme dr. Franje Tuđmana, pa u SDP-u s kojim se borio za Željka Komšića i navijao da drugi narod Hrvatima bira političke predstavnike u BiH… Možda još završi u MOST-u, među svojim mališanima", stoji u objavi Hrvatske demokratske zajednice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image

Što sa uništenim knjigama i kako će se koristiti kada budu besplatne

Više s weba