Prozivaju Milanovića

HDZ objavio sliku Bernardića pored HOS-ove zastave: 'Neka se ljevica napokon dogovori sama sa sobom'

Image
Foto: Facebook

Još se nisu smirile reakcije na odlazak Milanovića iz Okućana

2.5.2020. u 20:04/ Hina

HDZ je u subotu na Facebook stranici objavio fotografiju s obilježavanja masakra u Borovom Selu na kojoj je predsjednik SDP-a Davor Bernardić, a pored njega zastava s HOS-ovim obilježjima, te upitao predsjednika Milanovića i oporbene čelnike hoće li "osuditi ovu Bernardićevu "provokaciju".

"Hoće li Milanović, Beljak, Mrsić, Peović i Mrak Taritaš najoštrije osuditi ovu Bernardićevu "provokaciju"? Uslikao se pokraj znakovlja HOS-a, koje je legalizirala SDP-ova Vlada još za mandata Ivice Račana, umjesto da demonstrativno napusti obilježavanje masakra u Borovu Selu?"

"Voljeli bismo", naveli su dalje, da se "ljevica napokon dogovori sama sa sobom, a mi ćemo se i dalje, poštujući svakog hrvatskog branitelja i svaku žrtvu u Domovinskom ratu, nastaviti boriti protiv bolesti COVID-19 i uspješnim mjerama Vlade RH štititi radna mjesta i hrvatsko gospodarstvo", naveo je HDZ osvrćući se na čin predsjednika države Zorana Milanovića koji je u petak u Okučanima napustio obilježavanje 25. obljetnice oslobodilačke akcije "Bljesak" jer su neki od sudionika imali majicu s HOS-ovim grbom i napisom "Za dom spremni".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
Kontroverzni milijarder

George Soros želi preuzeti Mercator? Navodno nudi 150 milijuna eura

Više s weba