ne želi desnicu

Holy: 'Prije bih se ubila nego koalirala s Karamarkom'

Image

Mirela Holy

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Holy je odbila bilo kakvu mogućnost poslijeizborne suradnje s Tomislavom Karamarkom i HDZ-om

6.9.2015. u 15:05/ Hina

Mirela Holy jučer je objavila početak svoje kampanje uz slogan 'Promijeni smjer'. 
Pri tome nije isključila mogućnost postizbornog koaliranja s lijevim strankama. Za desnicu, osobito za Karamarka, nije imala nipta lijepo reći.

"Ja bih se prije ubila nego koalirala s gospodinom Karamarkom. To je stranka koja je na kraju krajeva nepravomoćno osuđena za korupciju i kriminal, koja je veliki izvor zla i općenito ovakve percepcije politike u Hrvatskoj", rekla je Holy, prenosi Index.

Predsjednica ORaH-a najavila je gerilsku kampanju bez kompromisa.

"Mi poput nekih drugih stranaka imamo koncentraciju biračkog tijela. Najbolji prolaz Orah ima u središnjem dijelu Hrvatske, na području Primorsko-goranske i Istarske županije. Mi jesmo stranka koja je jako ispred svog vremena. Tretiramo naš program kao javno dobro u nadi da će druge političke opcije kopirati naša rješenja jer je to u interesu građana", rekla je Holy.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Postoji mogućnost razgovora. Ukoliko zagovarate politiku javnog interesa i ukoliko se dogovore konkretni rokovi i način provedbe tih projekata, takav jedan prijedlog, ja bih rekla ne programa rada Vlade, nego sporazuma sa građanima, bi stavili na odlučivanje na unutarstranački referendum. S time da je nama apsolutno nemoguća koalicija s bilo kojom opcijom sa desnice", rekla je Holy.

Više s weba

Pročitajte još

Image

Pripazite što kupujute!

Više s weba