prije odlaska

Horvatinčić je u zatvoru: 'Bit ću dobar zatvorenik'

14.7.2021. u 22:24/ RTL Direkt

Morao sam doći ovako kasno jer sam morao popiti lijekove, povraćao bih cijelu noć

Tomislav Horvatinčić, pravomoćno osuđeni poduzetnik  javio se u srijedu oko 21,30 sati u Centar za dijagnostiku zatvora u Remetincu radi izdržavanja zatvorske kazne od četiri godine i 10 mjeseci. Nakon što mu je zbog zdravstvenog stanja više puta odgađan odlazak na odsluženje kazne nakon što je pravomoćno osuđen za pomorsku nesreću u kojoj je poginulo dvoje talijanskih nautičara, danas se konačno morao javiti na odsluženje kazne. 

"U ovih 10 godina nijedan dan, nijedna rasprava nije odgođena zbog mene. Imao sam teške bolesti. Ja sam ispoštovao zakonsku proceduru, bit ću dobar zatvorenik, nadam se da ću se izliječiti do prosinca.Jesam li ja ubio namjerno to dvoje ljudi? Da vidimo tko je najinteligentniji za odgovor.

Image

Tomislav Horvatinčić stigao je u Remetinec

Fotogalerija
Image

Tomislav Horvatinčić stigao je u Remetinec

Fotogalerija

Ovo se nije dogodilo u zadnjih 100 godina. Da je bio nehaj, bila bi manja kazna. Vi ste svojim informiranjem i pritiskom tome pridonijeli. Ja bih bio najsretniji da ste napisali da sam dao milijun kuna u Zakladu Ana Rukavina, malom Šimunu ja plaćam liječenje, puno novih radnih mjesta sam otvorio. Morao sam doći ovako kasno jer sam morao popiti lijekove, povraćao bih cijelu noć, ja nemam želudac, pola tijela nemam. Imam jaku podršku obitelji i izdržat ću to", rekao je između ostalog Horvatinčić prije odlaska u zatvor.

Više s weba

Pročitajte još

Image

Teška nesreća kod Rijeke: Šest osoba ozlijeđeno u sudaru auta, jedna kritično

Više s weba