Dajte svoj glas

Hrvatska nominirana za najbolju destinaciju na svijetu! Evo gdje možete glasati i vi

Image
Foto: Shutterstock

Prestižnu nagradu Best Country Award 2020 dodjeljuju popularne britanske novine

11.8.2020. u 13:30/ Vijesti.hr

Hrvatska je uvrštena u izbor za prestižnu nagradu Best Country award 2020 koju popularne britanske novine The Times & The Sunday Times i The Sun dodjeljuju najboljoj zemlji na svijetu.

U užem izboru nagrade koja se ove godine dodjeljuje po osmi put, Hrvatska se našla u društvu najboljih svjetskih destinacija i to Francuske, Turske, SAD-a, Dubaija, Italije, Španjolske, Portugala, Grčke i Tajlanda.

"Izuzetno smo ponosni na ovu nominaciju kojom smo učvrstili poziciju koju naša zemlja uživa na britanskom tržištu, a ujedno potvrdili da naše pojačane marketinške aktivnosti u Velikoj Britaniji daju odlične rezultate. Pozivam sve ljubitelje Hrvatske da iskoriste priliku i daju glas Hrvatskoj, koja je apsolutno zaslužila naći se na ovako važnoj listi", istaknuo je direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić.

Image
Podaci se ne poklapaju

Turisti 'misteriozno' nestaju u Hrvatskoj: U RH ušlo 553.000 stranaca, a prijavljenih gostiju samo 275.480

Image
Podaci se ne poklapaju

Turisti 'misteriozno' nestaju u Hrvatskoj: U RH ušlo 553.000 stranaca, a prijavljenih gostiju samo 275.480

Glasovanje će trajati do kraja listopada, a o konačnom pobjedniku odlučuju čitatelji koji mogu glasovati putem idućeg linka i tako ujedno sudjelovati u nagradnoj igri u kojoj se mogu osvojiti ekskluzivne nagrade poput boravka na Barbadosu i u Dominikanskoj Republici.

Osim u kategoriji najbolje zemlje, može se glasovati u 12 ostalih kategorija poput najboljeg grada, aviokompanije i turoperatora.

Svoj glas možete dati OVDJE

Dodjela nagrade održat će se u studenom i to najvjerojatnije virtualnim putem, s obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, The Times & The Sunday Times trenutno su najprodavanije tiskane novine u Velikoj Britaniji koje dnevno čita gotovo tri milijuna ljudi, dok je The Sun jedna od najpopularnijih novina s mjesečnim dosegom od preko 37 milijuna čitatelja.

Više s weba

Pročitajte još

Image
Provjerite listiće!

Zagrepčanin osvojio 5+1 dobitak u Eurojackpotu, dobio 645.000 eura, pogođen i 5+0, opet u Zagrebu

Više s weba