nakon nacionala

Hrvatske šume objasnile kako su zaposleni Dujmović i Jurić. 'Ispunjavaju sve uvjete'

Image
Foto: Marko Prpić/Pixsell

Nakon navodnih poruka koje je objavio Nacional, a u kojima se u nezgodonoj poziciji našao glasnogovornik Vlade Marko Milić i on je ranije objasnio svoj položaj

31.1.2023. u 14:37/ Danas.hr

Iz poruka koje je objavio Nacional za koje tvrdi da su iz mobitela bivšeg šefa Hrvatskih šuma Krunoslava Jakupčića i da je iz njih vidljivo da se u Hrvatskim šumama zapošljavalo na zahtjeve članova Vlade i HDZ-a kontaktirali smo Hrvatske šume i pitali ih kada i kako su zaposleni Niko Dujmović i Josip Jurić.

"Budući da se problematiziraju zaposlenja g. Dujmovića i g. Jurića, tvrdimo da su oba radnika zaposlenici Uprave šuma podružnice Zagreb. Oba su radnika temeljem natječaja sklopila ugovor o radu na određeno vrijeme za osposobljavanje za samostalni rad u šumarstvu u svojstvu pripravnika - Niko Dujmović po Javnom pozivu objavljenom na web stranicama Hrvatskih šuma 4. srpnja 2018. u UŠP Buzetu, a Josip Jurić 24. siječnja 2020. godine u UŠP Zagreb.

Image
zapošljavanje u hrvatskim šumama

Milić se oglasio prvi put nakon pisanja Nacionala. Prepisku za Danas komentirali i ministri

Image
zapošljavanje u hrvatskim šumama

Milić se oglasio prvi put nakon pisanja Nacionala. Prepisku za Danas komentirali i ministri

Po proteku pripravničkog staža, zbog potreba obavljanja poslova u šumarstvu, sukladno zakonskim propisima zaposleni su na upražnjenim radnim mjestima unutar sustava HŠ d.o.o. – obojica su radnici koji svoje radne zadatke izvršavaju na terenu i za njih ispunjavaju sve potrebne uvjete - Niko Dujmović kao tehnolog rasadničke proizvodnje u Radna jedinica Rasadnici Zagreb, UŠP Zagreb, a Josip Jurić kao pomoćnik taksatora (izmjera stabala u šumi) u Odjel za uređivanje šuma UŠP Zagreb."

Više s weba

Pročitajte još

Image
Provjerite listiće!

Zagrepčanin osvojio 5+1 dobitak u Eurojackpotu, dobio 645.000 eura, pogođen i 5+0, opet u Zagrebu

Više s weba