poznati o ćiri

'Svačiji si bio, najviše SVOJ', napisao je Bešlagić, a Tarik se oprostio riječima: 'Gospodin, mangup, šarmer…'

Image
Foto: Instagram Enis Bešlagić

Osim poznatih sportaša i političara, od preminulog Ćire Blaževića opraštaju se i onih iz svijeta poznatih. Tarik Filipović, Enis Bešlagić i Emir Hadžihafizbegović na svojim društvenim stranicama objavili emotivne poruke

8.2.2023. u 15:46/ Ines Bačan

Od "trenera svih trenera" oproštaju se mnogi poznati iz svijeta sporta kao i neki bivši i sadašnji političari, a pridružuju im se i oni iz svijeta estrade.

Tarik Filipović, Enis Bešlagić i Emir Hadžihafisbegović na svojim su društvenim stranicama podijelili svoje misli o legendarnom treneru.

"Dostupan i pristupačan svima... Svačiji si bio, a najviše SVOJ. Mnogo toga si ostavio iza sebe, da ćemo te dugo pamtiti i spominjati sa osmijehom", napisao je Bešlagić na svojoj instagram priči uz njegovu sliku s preminulim Ćirom.

Image
Foto:
Image

Od svojeg četrdesetogodišnjeg prijatelja oprostio se i Emir Hadžihafisbegović. Svoje je dugogidišnje prijateljstvo s bivšim dinamovim trenerom nazvao kao nešto neizmjerno bitno i utkano u njegov život te se osjeća privilegirano što je bio u njegovoj blizini.

Tarik Filipović ga je pak poznavao kao "Velikog sudca" i na poseban se emotivan način prisjetio preminulog kolege i dodao da kada se bude snimao film o njemu "to će biti najduži naslov u povijesti kinematografije… 'Gospodin,mangup,šarmer…' ili samo 'Ćiro'… jer takva dvojica ne postoje…"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Dragi naš Ćiro, ovakvog Vas se želim sjećati. Počivajte u miru...Vaša Djevojka sa sela - napisala je Severina na svojoj Instagram priči i tako se oprostila od legendarnog nogometnog trenera.

Uz kratku poruku objavila je video s dočeka Vatrenih 1998. godine, kada je Hrvatska nogometna reprezentacija slavila broncu na Trgu Francuske Republike s pjevačicom. Tada je i Ćiro uzeo mikrofon i pjevao. Na drugoj, idućoj Instagram priči je podijelila njihovu zajedničku fotografiju i ostavila trotočje.

Image
Foto:
Image
Image
Foto:
Image

Nina Badrić na svom je Instagram profilu ostavila kratku poruku uz sliku nje i legendarnog trenera.

"Hvala za svaku inspiraciju i radost koju ste donijeli...Hvala za sve. Počivajte u miru voljeni Ćiro."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo se čita

Image
ZBOG SALMONELE

Poznati lanac s polica povlači proizvod i poziva kupce da ga vrate: 'Može uzrokovati proljev, bolove u trbuhu...'

Image
Foto:
Image

Više s weba

Pročitajte još

Image
udaljen iz službe

Zagrebački policajac fekalijama uneredio šefov ured i još nekoliko prostorija u postaji

Više s weba