navodno mu smetala buka

Incident na Murteru: bivši HDZ-ov vijećnik upao u kafić sa sjekirom i počeo razbijati lokal pred očima turista

Image
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Bivšeg HDZ-ovog vijećnika iz Murtera, 70-godišnjeg D.S.-a, privela je policija nakon što je razbijao inventar na terasi jednog kafića pred šokiranim turistima i mještanima.

26.7.2017. u 7:52/ Vijesti.hr

Muškarac D.S. živi u blizini spomenutog ugostiteljskog objekta te mu je vjerojatno smetala buka pa je odlučio sjekirom uništiti inventar, piše ŠibenikIN. U šibenskoj policiji potvrdili su da se to dogodilo, ali zasad nisu mogli dati više informacija o samom događaju i njihovim eventualnim radnjama koje su uslijedile.

Prema pričanju mještana Murtera, moguće je da mu je smetala buka i gužva u tom lokalu koji u posljednje vrijeme jako dobro radi i stalno je pun.Iz Policijske uprave šibensko-kninske službenog izviješća o tom događaju nisu izvijestili u svojim redovnim priopćenjima ovih dana.

Načelnik Općine Murter-Kornati Toni Turčinov kratko je prokomentirao kako takav način rješavanja problema nije ni u jednom slučaju dobro rješenje, te da se situacija trebala izgladiti razgovorom s vlasnicima lokala ili u Općini.

"Kafići imaju dozvolu raditi do dva, a ponekad i tri sata, ali glazba se tada mora utišati. Ako je tom čovjeku smetala glazba, a koliko sam čuo, u tome je bio problem, trebao je mirnim putem iznijeti u čemu je problem", rekao je načelnik Turčinov, piše ŠibenikIN, koji je kontaktirao D.S-a, ali on nije želio komentirati incident. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image

Općina poznata po šamanu i halucinogenoj buniki, sada je prvak u cijepljenju. Saborsko na 61% zbog obiteljske doktorice, pripadnice Hare Krišne

Više s weba