DRAMA SE NASTAVLJA

Ispada da učenik nastavu ne pohađa već mjesec dana, a u školi u koju je prebačen također postoji pravilo o nošenju maski.

Image
Foto: www.pixsell.hr

Normalno uključenje učenika u nastavu trajalo je samo jedan dan

6.10.2021. u 9:50/ RTL Vijesti

Roditelji učenika koji su danima uzrokovali dramu pred krapinskom osnovnom školom zbog stava da njihov sin ne smije nositi masku, sada su ga prebacili u drugu školu.

Nakon neuspjelog višednevnog prosvjeda pred tom školom koji je završio sredinom prošlog mjeseca roditelji su tražili ispis 14-godišnjaka iz Osnovne škole Krapinske Toplice, a on je danas krenuo u 12 kilometara udaljenu školu u Velikom Trgovišću, doznaje Index.

Image
Nakon upada antimaskera

Učenik OŠ Krapinske Toplice i danas bez maske, s roditeljima na dvorištu, a onda došli antimaskeri, intervenira policija

Image
Nakon upada antimaskera

Učenik OŠ Krapinske Toplice i danas bez maske, s roditeljima na dvorištu, a onda došli antimaskeri, intervenira policija

Iako je prije dva tjedna između roditelja učenika i njihovog odvjetnika te škole i Centra za socijalnu skrb postignut dogovor da 14-godišnjak stavi masku na ulazu u školu i normalno se uključi u nastavu, to je trajalo samo jedan dan.

Sljedeći dan je dječak ušao bez maske, a kada mu je dežurni dao masku, zgužvao ju je i uz smiješak bacio u smeće, potvrdili su iz škole za spomenuti portal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ispada da učenik već mjesec dana ne pohađa nastavu, te da je u školi bio tek nekoliko dana od početka školske godine. U školi u koju je prebačen također se moraju nositi maske, a Centar za socijalnu skrb već je roditeljima dao upozorenje da su dijete dužni slati u školu.

Više s weba

Pročitajte još

Image
u okučanima

Milanović: 'Hrvatska je slavno završila rat, to djecu treba učiti. Žrtve su bile zbog projekata drugih'

Više s weba