OD 12 DO 16 SATI

Iz MORH-a upozorili građane: 'Danas moguće probijanje zvučnog zida'

Image
Foto: Dino Stanin/PIXSELL

Planiran je probni let tijekom kojeg se očekuje probijanje zvučnog zida i to na području Zagrebačke, Bjelovarsko-bilogorske, Koprivničko-križevačke županije, Požeško-slavonske, Osječko-baranjske, Virovitičko-podravske na visini od 10 000 do 14 000 metara, uz pridržavanje svih sigurnosnih mjera

24.11.2022. u 11:09/ Hina

U okviru planiranih zadaća Hrvatskog ratnog zrakoplovstva piloti 191. eskadrile lovačkih aviona 91. krila, u četvrtak od 12 do 16 sati provodit će redovite letačke aktivnosti tijekom kojih se može očekivati probijanje zvučnog zida, najavili su iz Ministarstva obrane.

Uslijed probijanja zvučnog zida očekuje se kratkotrajna pojačana buka te MORH moli građane za razumijevanje.

Hrvatsko ratno zrakoplovstvo sve svoje aktivnosti provodi u područjima propisanih zona letova sukladno regulativi i pravilima koji reguliraju uporabu zračnog prostora u RH.

Image
IMAJTE NA UMU

MORH za danas i sutra najavio probijanje zvučnog zida, evo na kojim lokacijama

Image
IMAJTE NA UMU

MORH za danas i sutra najavio probijanje zvučnog zida, evo na kojim lokacijama

Planiran je probni let tijekom kojeg se očekuje probijanje zvučnog zida i to na području Zagrebačke, Bjelovarsko-bilogorske, Koprivničko-križevačke županije, Požeško-slavonske, Osječko-baranjske, Virovitičko-podravske na visini od 10 000 do 14 000 metara, uz pridržavanje svih sigurnosnih mjera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image

Pripazite što kupujute!

Više s weba