OPTUŽBE NA RAČUN VLADE

Iz stranke Glas poručili: 'HDZ-ova Vlada se trudi sakriti istinu o INA-i kao zmija noge'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

'Interes svih interesa je da se ovaj slučaj rasvijetli i da spriječimo HDZ u namjeri da tu pljačku strpa pod tepih i sve banalizira', poručili su iz Glasa.

26.11.2022. u 11:40/ Hina

Iz stranke Glas podsjetili su u subotu da je HDZ-ova saborska većina odbila u petak tematsku sjednicu Odbora za pravosuđe o INA-i, na koju bi se pozvali čelni ljudi DORH-a, Vrhovnog suda i Ministarstva pravosuđa te su ustvrdili da se HDZ-ova Vlada "trudi sakriti istinu o INA-i kao zmija noge".

"Opravdanje je, kao i sva dosad, nemušto i besmisleno, i samo govori u prilog tome da se HDZ-ova Vlada trudi sakriti istinu o INA-i kao zmija noge. Pitanje je samo što točno HDZ ne želi da se sazna i zašto ne želi da javnost vidi što piše u ugovorima", priopćili su iz Glasa.

Kažu i da "nakon premijerovog bahatog odbijanja da se pojavi na sjednici Antikorupcijskog vijeća i odbijanja zahtjeva oporbe da se u Saboru održi tematska sjednica, HDZ-ova Vlada ponovo ignorira izabrane predstavnike građana u Hrvatskom saboru, a sve u paničnom strahu da sakrije što se sakriti da".

No, mi ćemo, dodaju iz Glasa, biti ustrajni u tome da INA ne ostane zaboravljena i da otkrijemo koliko još takvih "INA" imamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Interes svih interesa je da se ovaj slučaj rasvijetli i da spriječimo HDZ u namjeri da tu pljačku strpa pod tepih i sve banalizira", poručili su iz Glasa.

Više s weba

Pročitajte još

Image
čak ni kad zatopli

Upozorenje svima koji idu na Sljeme! Ne prolazite i ne zadržavajte se oko TV tornja

Više s weba