Reakcija na debatu

Jadranka Kosor zgrožena izjavom Grabar-Kitarović u RTL-ovoj debati: 'Besramna je!'

Image
Foto: RTL.hr

Komentirala je niz Kolindinih izjava, a posebno ju je, čini se, pogodilo što je Grabar-Kitarović kazala da je 'Kosor, obnašajući dužnost premijerke, rekla da ne računa na nju'

30.12.2019. u 22:00/ Vijesti.hr

Bivša hrvatska premijerka i predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor potvrdila je na Twitteru da gleda RTL-ovu debatu predsjedničkih kandidata. 

DEBATU PRATITE OVDJE!

Komentirala je niz Kolindinih izjava, a posebno ju je, čini se, pogodilo to što je Kolinda Grabar-Kitarović kazala da je ''Kosor, obnašajući dužnost premijerke, rekla da ne računa na nju''.

“KGK besramna kad kaže da sam joj kao premijerka rekla da ne računam na nju. Za što? Pa bila je veleposlanica!! S mandata veleposlanice u SAD-u otišla je u NATO bez da je obavijestila Vladu i mene kao premijerku. I ostavila veleposlanstvo prazno", poručila je Kosor na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kosor se također osvrnula i na komentar Grabar-Kitarović da je Vlada Ive Sanadera, koji je danas nepravomoćno osuđen na 6 godina zatvora, bila jedna od najboljih hrvatskih vlada. "Veli kandidatkinja da je jedna od najboljih hrvatskih vlada bila ona koju je vodila višestruko osuđena osoba. Eto", napisala je u tvitu Kosor.

Više s weba

Pročitajte još

Image
Život u izbjegličkom naselju Mala Gorica

Nemaju pitku vodu, sadržaja za djecu, a uskoro bi im i krovovi trebali biti srušeni

Više s weba