OGLAS

prinova kod Kostelića

Janica Kostelić rodila drugo dijete, brat Ivica ponosan!

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Najbolja hrvatska skijašica, Janica Kostelić, rodila je svoje drugo dijete. Janica se oduvijek htela ostvariti u ulozi majke, a 2019. godine je rodina svoje prvo dijete, sinčića Oskara.

26.9.2023. u 11:55/ Danas.hr

Najbolja hrvatska skijašica Janica Kostelić, postala je majka po drugi put. Vijest je za Story potvrdio njezin brat Ivica Kostelić, međutim detalje nije htio otkrivati.

U srpnju se doznalo da je Janica trudna s drugim djetetom, ali kao i tijekom prve trudnoće o tome se nije oglasila. U vrijeme kad se saznalo za trudnoću, Janica je bila na odmoru sa sinčićem i partnerom. Skijašica i njezina obitelj ljeto su proveli na otocima Braču i Visu.


Image
NIJE IŠLO

Donna Vekić uvjerljivo poražena u prvom kolu od 86. igračice svijeta

Image
NIJE IŠLO

Donna Vekić uvjerljivo poražena u prvom kolu od 86. igračice svijeta

Podsjetimo, Janica je svoje prvo dijete, sina Oskara, rodila 2019. godine, a svoju privatnost kao i partnera skriva daleko od očiju javnosti. Nakon rođenja sinčića povukla se iz javnosti i u potpunosti posvetila majčinskoj ulozi.

Bivšoj skijašici uvijek je bila velika želja ostvariti se u ulozi majke, a pogotovo nakon što je dobila prvog nećaka za kojega je posebno vezana.

"Nadam se da ću i ja jednog dana biti dobra mama. Kada bih bila samo pola onoga što je meni bila moja majka, bila bih presretna. Majka je najvažnija u cijeloj priči svakog djeteta", rekla je Janica.

POGLEDAJTE VIDEO: Svi vole jugića, ali Antonija ga obožava: 'Ide najbrže 180, ali najsigurnije je 12 km/h. Ima samo jednu manu!'


Viola boje mora
Love island Australija
Svjetsko prvenstvo u rukometu za žene 2023.
Palm springs
Ljubav je na selu
default_cta
Konobari do daske
Igra moje sudbine
Život na vagi
Tri sestre
Barapapa
default_cta

Više s weba

Pročitajte još

Image
Gotovo je s trikovima

Konačno dolazi kraj polupraznim pakiranjima! Biljana Borzan: 'Zrak u vrećicama od čipsa odlazi u povijest'


Više s weba