'slušaj me, sine'

Jarak je Ćiru jednom pitao očekuje li u Zagrebu ulicu s vlastitim imenom: 'Ja sam Mika, Pera, Laza'

8.2.2023. u 17:25/ Danas.hr

Kad smo snimali ovaj intervju i Ćiro i mi znali smo da je kraj blizu, da je ta dijagnoza smrtonosna, da je jako loše. Unatoč tome, Ćiro je cijelo vrijem bacao fore, prosipao šale i širio jednu pozitivnu energiju s tim svojim neviđenim šarmom i s tim humorom, govori Jarak

Posljednji veliki, dosad neobjavljeni, intervju za RTL Ćiro je dao Andriji Jarku. Na maksimirskom stadionu, mjestu njegova najvećeg uspjeha. Ćiro se potpuno otvorio o svom životu, teškom odrastanju, životnim strahovima, najvećim uspjesima, ali i neuspjesima zbog kojih je žalio. Razgovor je upotpunjen i ulomcima iz Travnika, Splita i Kosova, gdje je također ostavio dubok trag.

Tijekom intervjua, Jarak je upitao Ćiru očekuje li da će jednog dana imati svoju ulicu u Zagrebu na što mu je trener svih trenera u svom stilu odgovorio: "Ma j**** ti to". i upitao Jarka: "Što ti je? Znaš li koliko ima heroja hrvatskih? Pa ja sam Mika, Pera, Laza".

"Miroslav Ćiro Blažević bio je veliki čovjek, veliki trener i najveći mangup na svijetu. Kad smo snimali ovaj intervju i Ćiro i mi znali smo da je kraj blizu, da je ta dijagnoza smrtonosna, da je jako loše. Unatoč tome, Ćiro je cijelo vrijem bacao fore, prosipao šale i širio jednu pozitivnu energiju s tim svojim neviđenim šarmom i s tim humorom. U nekoliko navrata uspio je nasmijati svih 15 ljudi, koliko nas je bilo na snimanju tog intervjua. Dragi Ćiro, pokoj ti duši i hvala ti na svemu", poručio je Andrija Jarak.

Image
KAKVA LEGENDA

Ovako je govorio legendarni Ćiro: 'Zvone i ja ga nebi dali za deset Batistuta, j*** te Batistuta'

Image
KAKVA LEGENDA

Ovako je govorio legendarni Ćiro: 'Zvone i ja ga nebi dali za deset Batistuta, j*** te Batistuta'

Više s weba

Pročitajte još

Image
udaljen iz službe

Zagrebački policajac fekalijama uneredio šefov ured i još nekoliko prostorija u postaji

Više s weba