GDJE PUTUJETE?

Jeftina aviokompanija osigurala više od 120 tisuća mjesta za letove iz Zagreba: Saznajte gdje možete povoljno putovati

Image
Foto: Shutterstock/Ilustracija

Ryanair, definirao je svoj red letenja za svibanj u kojem će iz Zagreba ponuditi više od 120 tisuća raspoloživih sjedala

11.4.2022. u 11:00/ RTL Vijesti

Irski Ryanair slavi svoju prvu godišnjicu od otvaranja baze u Zagrebu te će u svibnju prometovati na 26 redovnih međunarodnih linija te ponuditi više od 120 raspoloživih sjedala prema odnosno iz glavnog grada Hrvatske, piše Croatian Aviation.

Najviše će ih biti za London, više od 11 tisuća. Sljedeći je na popisu Milano s više od osam tisuća raspoloživih sjedala. Za Rim će niskobudžetni prijevoznik prevziti više od šest tisuća putnika, za Dublin oko pet tisuća.

Mjesto u avionima za Bratislavu osigurano je za gotovo pet tisuća putnika, za Fankfurt nešto manje od toga. Na popisu su, između ostalih, i Pariz, Dortmund, Manchester, Napulj, Sofija, Podgorica i Oslo.

Image
velik interes

Ryanair: U Zagreb dovozimo 2 do 3 milijuna putnika i planiramo ostati

Image
velik interes

Ryanair: U Zagreb dovozimo 2 do 3 milijuna putnika i planiramo ostati

Najveći broj sjedala dostupan je prema Londonu što je isključivo posljedica svakodnevnih letova na liniji između Zagreba i ovog grada, dok je najmanji broj sjedala dostupan prema Malagi i Oslu s obzirom na to da na ovim linijama zrakoplovi prometuju dva puta tjedno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još uvijek neslužbeno, Ryanair i zagrebačka zračna luka intezivno rade na baziranju četvrtog zrakoplova ovog prijevoznika čime bi se povećao broj linija ali i povećao broj rotacija na već postojećima. Izgledno je da će se to dogoditi još ove ljetne sezone, piše Croatian Aviation.

Više s weba

Pročitajte još

Image
ESKALACIJA SUKOBA?

Banožić za RTL najavio smanjivanje Milanovićevih ovlasti: 'Vojsci je potreban mir'

Više s weba