OGLAS

OD 23. RUJNA

Još su samo tri dana do početka RTL-ovog projekta sezone Superstar: 'Pripremili smo spektakl'

Image
Foto: RTL

'Superstar' kreće u subotu, 23. rujna od 20.15 sati. Glazbeni megaspektakl donosi talentirane kandidate među kojima se krije i 'Superstar' koji će, uz priliku da ostvari svoje snove, osvojiti i nagradu od 50 tisuća eura! Cijele epizode showa bit će dostupne i na streaming platformi Voyo, i to 24 sata prije emitiranja na televiziji

20.9.2023. u 12:42/ Danas.hr

Još je malo vremena ostalo do početka najvećeg RTL-ova projekta sezone Superstar!

Stručni žiri koji čine Severina, Tonči Huljić, Filip Miletić i Nika Turković imaju pune ruke posla i nimalo lagan zadatak.


Za spektakl se prijavilo velik broj talentiranih kandidata iz cijele regije. Mnogi od njih stigli su iz Bosne i Hercegovine, Srbije i Makedonije.

"Kriteriji su jako strogi jer nemamo drugog izbora. Moramo ogromnu količinu ljudi svest na jako malu količinu ljudi. Jako je zapravo teško, meni čak i turbulentno, tužno i emotivno", rekla je pjevačica Nika Turković.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

U lov na nagradu od 50.000 eura krenuo je i natjecatelj Luka Veljković, koji je u studio najvećeg glazbenog spektakla stigao iz daleke Švicarske:

"Meni je muzika život, ja od malena želim postati pop zvijezda, Superstar zato i jesam ovdje. I ja se pripremam i fizički i psihički kako god uspijem. Svaki dan treniram glasnice", poručio je.

Neće mu biti nimalo lagano s obzirom na konkurenciju. Pred našim žirijem za laskavu titulu bore se kandidati raznih zanimanja i dobnih skupina. Od učenika srednjih škola, tattoo majstora, policajaca, influencera do koreografa i radijskih voditelja.


Image
Foto: RTL
Image
RTL

Raskošni studio proteže se na 1200 metara kvadratnih, kandidate i žiri snima čak 12 kamera, a produkcija broji više od sto ljudi.

"Najveći je ovo projekt kojeg radimo ove sezone i smatram da smo pripremili spektakl kakav zaslužuju naši članovi žirija kao i svi kandidati koji su nam odlučili dati povjerenje", poručila je kreativna producentica Marija Jelena Zen.

Najveći RTL-ov projekt sezone kreće u subotu, 23. rujna od 20.15 sati. Show 'Superstar' moći ćete gledati i na platformi Voyo, 24 sata prije prikazivanja na televiziji! Više saznajte na voyo.hr.


Upravo se čita

Image
sam pozvao policiju

Muškarac (84) brutalno tukao suprugu do smrti. Svemu prethodila svađa oko računa za veterinara

Viola boje mora
Love island Australija
Svjetsko prvenstvo u rukometu za žene 2023.
Palm springs
Ljubav je na selu
default_cta
Konobari do daske
Igra moje sudbine
Život na vagi
Tri sestre
Barapapa
default_cta

Više s weba

Pročitajte još

Image
ISKRENO PRIJATELJSTVO

Petar Šegedin skoro se rasplakao zbog svog cimera iz 'Superstara'


Više s weba