do zore

Klubovi su, nakon 603 dana, ponovo krcati: RTL-ova noćna patrola provjerila je kako je to izgledalo u Zagrebu...

10.4.2022. u 7:30/ Matija Mlinarić

Od svih mjera koje su popustile, za mlade je ipak najvažnija ona da napokon, mogu partijati do jutra

Pjesma kaže 365 dana, no mladi partijaneri na dulje radno vrijeme kafića i klubova čekali su čak 603 dana. Noćas se u ponoć nisu palila svijetla za razlaz, jer tada je tek počinjala najbolja zabava. U ovom zagrebačkom klubu sada se pleše do 4 ujutro.

"Falilo nam je ovo. Muzika je čudo, ovo nam je svima trebalo. Napokon da se malo družimo, da budemo sretni i zaboravimo na probleme i to je to", rekla je Zagrepčanka Marita. 

"Ja sam najzadovoljnija osoba na svijetu! Nedo bog da to više ikad uvedu. Ikad!", rekla je Dorotea iz Vrbovca.

"Nikad sretniji! Do sad smo se samo skupljali po kućama, sad možemo ko prije po klubovima, tak da top! Odlično!", komentirao je Patrik iz Velike Gorice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sreću ne kriju ni ugostitelji koji već duže vrijede napominju kako je njihova industrija najviše pogođena mjerama. Popuštanje su jedva dočekali, no priznaju da će im biti malo neobično raditi do jutra.

Image
povratak u staro normalno

Pitali smo vas o ukidanju maski: 'Treba proglasiti praznik danas', drugi se 'žale': 'Ja bih još dva tjedna (ključna), pa kud puklo'

Image
povratak u staro normalno

Pitali smo vas o ukidanju maski: 'Treba proglasiti praznik danas', drugi se 'žale': 'Ja bih još dva tjedna (ključna), pa kud puklo'

"Mislim da su posjetitelji zadovoljniji jer mi smo se dosta i navikli na ovo. Treba se sad naviknut na ovo radno vrijeme, ostat budan do ranih jutarnjih sati, ali sve će nam to uskoro doći kao normalno, zadovoljni smo", rekao je vlasnik noćnog kluba Vito Penić.

Upravo se čita

Image
nema mjesta panici

Kravlje ludilo otkriveno na farmi u Nizozemskoj. Vlasti tvrde da nije opasno za ljude

Atmosfera je cijelu noć bila kao da se slavi nova godina. Kad bi se pitalo ove mlade, tek bi se sada, s partijima do jutra moglo reći da smo blizu onog starog normalnog.

Više s weba

Pročitajte još

Image
humanitarna akcija na krki

Akcijom 'Odčepi za ulaznicu' prikupljene tone čepova koji će biti zamijenjeni za skupe lijekove

Više s weba