NEOVISNO O MJERAMA VLADE

Konzum zamrznuo cijene za još 100 proizvoda! U trgovinama su označene posebnom oznakom

Image
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL

Korisnici MultiPlusCard kartice ostvaruju i dodatne pogodnosti

27.9.2022. u 11:27/ RTL Vijesti

Kako bi, kako tvrde, kupcima pomogli u izazovnoj situaciji u kojoj su cijene gotovo svih namirnica u kontinuiranom porastu, Konzum je zaključao cijene za još 100 proizvoda iz osnovne potrošačke košarice. Govore i kako su dodatno osigurali povoljnije cijene za 1500 proizvoda za korisnike MultiPlusCard kartice.

Cijene će zaključati 29. rujna, a neće se mijenjati do kraja ove godine, osim što mogu biti dodatno snižene. Riječ je o dodatnih 100 proizvoda iz cijelog niza kategorija koji nisu obuhvaćeni odlukom Vlade RH o izravnim mjerama kontrole cijena određenih prehrambenih proizvoda, tvrde pa dodaju kako je ista za Konzum podrazumijevala trošak od oko 40 milijuna kuna.

Ujedno, kupcima korisnicima MultiPlusCard kartice Konzum će od 29. rujna omogućiti trenutnu povoljniju kupnju čak 1.500 proizvoda. MultiPlusCard cijene bit će niže za prosječno 20 posto, što je ukupna vrijednost popusta u iznosu od 60 milijuna kuna, naveli su.

Image
ENORMAN RAST

Jedna kifla sada košta kao nekada štruca kruha: U Hrvatskoj cijena hrane raste brže no ikad prije

Image
ENORMAN RAST

Jedna kifla sada košta kao nekada štruca kruha: U Hrvatskoj cijena hrane raste brže no ikad prije

Proizvodi čije će cijene biti zaključane su iz kategorija voća i povrća, svježeg mesa i ribe, mliječnih i pekarskih proizvoda, smrznutih proizvoda, delikatesa, konzervirane hrane, pića, higijenskih proizvoda za djecu i odrasle, sredstava za čišćenje i drugih, a u prodavaonicama ih je moguće pronaći označene s oznakom lokota. Više informacija dostupno je na Konzumovoj web stranici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naposljetku, podsjetili su i da jednom mjesečno umirovljenicima osiguravaju popust od 10 posto na ukupan iznos kupnje.

Više s weba

Pročitajte još

Image
ozbiljno upozorenje

Požeški HZJZ upozorio stanovnike Doljanovca: 'Nemojte piti vodu, ima arsena'

Više s weba