jedini kandidat

Liječnik Mislav Herman izabran je za novog predsjednika zagrebačkog HDZ-a

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Spreman je biti kandidat za gradonačelnika

22.11.2020. u 22:11/ Hina

Liječnik Mislav Herman izabran je u nedjelju, na unutarstranački izborima, za predsjednika zagrebačke Gradske organizacije HDZ-a, doznaje se iz HDZ-a. Za potpredsjednike zagrebačke Gradske organizacije HDZ-a, između 12 kandidata, izabrani su Mario Župan, Ante Plazonić, Zvonimir Milas i Frane Barbarić.

Stabiliziranje gradskog odbora

Herman, koji je bio jedini kandidat za predsjednika zagrebačkog HDZ-a, poručio je da će konsolidiranje i stabiliziranje gradskoga odbora stranke biti prvi zadatak, poručivši kako je spreman biti kandidat za gradonačelnika ako tako odluče unutarstranačka tijela.

"Smatram da zahvaljujući svom dosadašnjem iskustvu i dugogodišnjem angažmanu u stranci mogu postići ono što je najbitnije za zagrebački HDZ, a to je njegova  brza konsolidacija i stabilizacija kako bi se pripremili za lokalne izbore na kojima ćemo Zagrepčanima ponuditi najbolju listu s prepoznatim kandidatima  za Gradsku skupštinu", izjavio je Herman nakon glasovanja na stranačkim izborima.

Image
Plenković glasao

HDZ bira čelnike lokalnih organizacija. Premijer o Kuščeviću: 'Nije on za ništa još kriv. Ima sva prava da se kandidira'

Image
Plenković glasao

HDZ bira čelnike lokalnih organizacija. Premijer o Kuščeviću: 'Nije on za ništa još kriv. Ima sva prava da se kandidira'

Najavio je i da će vrlo brzo nakon formiranja zagrebačkog HDZ-a na unutarstranačkim konzultacijama naći najboljeg kandidata za gradonačelnika Zagreba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mislav Herman je na toj funkciji zamijenio dosadašnjeg predsjednika Andriju Mikulića koji je imenovan za glavnog državnog inspektora. Članovi Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) u nedjelju su birali nova vodstva općinskih, gradskih i županijskih organizacija te HDZ-a Grada Zagreba.

Više s weba

Pročitajte još

Image

Nikola Vikić-Topić nam se javio iz srca crvene zone, podno Velebita: slijedi nagla promjena vremena koja će zahvatiti veći dio Hrvatske

Više s weba