OGLAS

'mjere nisu puste priče'

Liječnik Srića opleo po Milanoviću: 'Pozivam te na Covid Odjel da vidiš kako se pacijenti bore za svaki dah'

Image
Foto: Robert Anić/Pixsell

"Pridržavanjem epidemioloških mjera i cijepljenje nisu samo pusta priča nego potreba", napisao je liječnik Srića

26.8.2021. u 15:21/ RTL Vijesti

Pulmolog Saša Srića napisao je objavu na svojoj Facebook stranici u kojoj je naglasio važnosti cijepljenja i pridržavanja epidemioloških mjera kako bi se osiguralo zdravlja cijele nacije.

Naglašava kako brojke rastu dok interes za cijepljenjem pada, a broj hospitaliziranih i onih pacijanata na respiratoru nažalost raste. Što je, kako kaže, bilo očekivano,ali svakako neželjeno. Jasno je odbrusio i predsjedniku Zoranu Milanoviću i pozvao ga na covid odjel da vidi "kako se pacijenti bore za svaki dah".


Image
Najgori dani

Dr. Srića za RTL.hr otkriva kakvo je stanje u KB Dubrava u kojoj je u jednom danu umro 21 pacijent: 'U par sati završe na respiratoru'

Image
Najgori dani

Dr. Srića za RTL.hr otkriva kakvo je stanje u KB Dubrava u kojoj je u jednom danu umro 21 pacijent: 'U par sati završe na respiratoru'

"Dok svi znanstvenici i liječnici neumorno pozivamo i apeliramo na cijepljenje i pridržavanje epidemioloških mjera jer su jedini spas vrlo bahato u njegovom stilu predsjednik RH Zoran Milanović aktualne mjere smatra nepotrebnim i protivi im se zagovarajući švedski model koji je pokosio brojne živote. Predsjedniče, prepusti struci da procijeni i ocijeni što je najpametnije, a kad sve krene pozivam te na Covid Odjel da vidiš kako se pacijenti bore za svaki dah. Ovu pandemiju moramo i hoćemo pobijediti,ali samo sa čvrstim stavom i na zdravim temeljima", napisao je doktor Srića.


Love island Australija
Viola boje mora
Svjetsko prvenstvo u rukometu za žene 2023.
Dosje Jarak
Ljubav je na selu
default_cta
Stanje nacije
Igra moje sudbine
Život na vagi
Senke nad balkanom
Booba u kuhinji
default_cta

Više s weba

Pročitajte još

Image
još ne znaju što se dogodilo

Tomašević o urušenom Jakuševcu: 'Sanirat ćemo ga do kraja godine. Utvrdit ćemo što se dogodilo da se ne ponovi'


Više s weba