OD 1. TRAVNJA

Malo dobrih vijesti: Gradska plinara Zagrepčanima smanjuje cijenu plina

Image
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Iz Plinare ističu da su i modernizirali aplikaciju 'Moj račun'

10.3.2020. u 13:44/ Hina

Gradska plinara Zagreb-Opskrba od početka travnja smanjuje cijenu plina za kućanstva za 5,3 posto, priopćeno je iz te tvrtke.

VEZANE VIJESTI

"Gradska plinara Zagreb-Opskrba donijela je odluku o smanjenju cijene plina za krajnje kupce kategorije kućanstvo koje koriste javnu uslugu opskrbe plinom za 5,3 posto u odnosu na dosadašnju cijenu te će se ta odluka od 1. travnja ove godine primjenjivati na sve korisnike u obvezi javne usluge na distribucijskom području Gradske plinare Zagreb i Gradske plinare Bjelovar", prenosi Poslovni dnevnik.

Kao bitan čimbenik zbog kojeg će cijena plina biti snižena navode postupak nabave plina koji je GPZ-Opskrba pravovremeno provela te postigla značajno nižu dobavnu cijenu plina.

Iz GPZ-Opskrbe ističu i kako s, uz bitno nižu cijenu, modernizirali i aplikaciju "Moj račun" te kupcima omogućuju primanja računa i mjesečnih obračuna putem e-maila, čime korisnik štedi vrijeme, a sustavom dojava stanja i mjesečnih obračuna, kontrolu svih troškova i potrošnje plina.

"Odluka Uprave GPZ-Opskrba o osjetnom smanjenju cijena iskaz je društvene odgovornosti i ima za cilj zaštitu naših postojećih, ali i budućih potrošača na distribucijskom području Gradske plinare Zagreb i Gradske plinare Bjelovar", naglašavaju iz najvećeg opskrbljivača plina na hrvatskom tržištu.

Više s weba

Pročitajte još

Image
'duboko sam umoran'

Odvjetnica Kovačevića o novoj istrazi: 'On je sve svoje stvari kupovao i platio vlastitim novcem'

Više s weba