suradnja sa stožerom

Marin Medak za RTL Danas o novim mjerama, covid redarima te nošenju maski u kafićima i restoranima

thumbnail
10.10.2020. u 18:21/ Zorana Čičak Kulić

Ključno je da smo uspostavili dijalog i ovo neće biti jedine mjere, ali je važno da se one prilagode struci, kazao je Medak.

Predsjednik Nacionalne udruge ugostitelja Hrvatske Marin Medak za RTL Danas komentirao je cjelokupnu situaciju oko koronavirusa i mjera što se tiče kafića i restorana. 

"Ključno je da smo uspostavili dijalog  i ovo neće biti jedine mjere, ali je važno da se one prilagode struci. Ovo je vrlo slojevit posao, od malih kafića do velikih cateringa koji zapošljavaju i par stotina ljudi, tako da je sve to vrlo slojevito i nije jednostavno pronaći rješenje. Stožer je izašao u susret i pokrenut je dijalog i pokušavamo pronaći konstruktivno rješenje", kazao je Medak. 

Također je otkrio da što se tiče nošenja maski u kafićima i restoranima to već funkcionira u Njemačkoj i to vrlo dobro: "Nosite masku do stola, onda je skinete kad jedete ili pijete te ponovno nosite prilikom izlaska. I to dobro funkcionira", kazao je Medak. 

"Također priča se o uvođenju Covid redara koji održavaju mjere na velikim okupljanjima", kazao je. Više pogledajte u prilogu.

Tri sestre
Laži sa mnom
Señorita 89
Trag divljači
Život na vagi
default_cta
Raspoloženi za ljubav
Ljubav je na selu
Kako zadovoljiti ženu
Elon Musk show

Više s weba

Pročitajte još

Image
NOVI CIRKUS u saboru

Ivana Kekin: 'Ne slušam kolegu Zekanovića jer to može uzrokovati trajno oštećenje mozga'

Više s weba