igra znanja i strpljenja

Matija Dobrić odličan peti na svjetskom prvenstvu pokera u Las Vegasu. Osvojio je nagradu od 17 milijuna kuna!

Image

Profesionalni igrač pokera iz Slatine bio je na najvećem i najprestižnijem pokert turniru u svijetu. Igrao je osam dana, od početnih 9000 ušao je u finale

16.7.2022. u 10:38/ Borko Brunović

Profesionalni igrač pokera iz Slatine Matija Dobrić ušao je u povijest osvojivši 5. mjesto na svjetskom prvenstvu u pokeru. Na najvećem i najprestižnijem poker turniru na svijetu, Matija se nakon osam dana iscrpljujuće igre plasirao na visoko 5. mjesto što je ujedno i najveći rezultat u povijesti hrvatskog pokera.

World Series of poker održava se već 53 godine i privlači najbolje poker igrače iz cijelog svijeta. Matija je naigrao bojne od njih i pokazao da je poker igra znanja, strpljenja i vještine.

Podsjetimo, ekskuzivno za RTL Matija se iz Las Vegasa javio u četvrtak. Bio je u lovu na 10 milijuna dolara i naslov svjetskog prvaka u pokeru. Od početnih skoro 9000 igrača, hrvatski pokeraš plasirao se u finalnih deset. A ako ćemo uspoređivati, glavna nagrada ovog turnira je četiri puta veća od onoga što je Novak Đoković osvojio s naslovom prvaka Wimbledona.

Image
POKERAŠ U TOP DESET

Ekskluzivno za RTL iz Las Vegasa! Razgovarali smo s Hrvatom koji lovi 10 milijuna dolara i naslov svjetskog prvaka

Image
POKERAŠ U TOP DESET

Ekskluzivno za RTL iz Las Vegasa! Razgovarali smo s Hrvatom koji lovi 10 milijuna dolara i naslov svjetskog prvaka

"Evo upravo je završio dan sedmi 'main' eventa u Vegasu. Bilo je jako naporno danas nakon 17 sati igre, a svaki dan prije smo igrali po 14 sati… Jako sam umoran", rekao nam je tad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
Noć za pamćenje

Prizori koji oduzimaju dah: Ovako je izgledao supermjesec iznad gradova

Više s weba