NA FACEBOOKU

Milanović u novoj rundi Plenkovića nazvao vječnim diplomatom, 'Grlić Radman odnarođeni lažov'

Image
Foto: Robert Anic/PIXSELL

'Zbog toga što hrvatski predsjednik, zamislite, brani interese Hrvatske'

19.5.2022. u 18:42/ M. V.

Predsjednik Zoran Milanović oet se obratio na svom Facebook profilu.

Njegovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

"Požalio se danas Plenković, valjda sav uplašen za sudbinu svojih mokrih briselskih snova i želja, da ga partneri iz NATO-a gledaju 'čudno'. Zbog toga što hrvatski predsjednik, zamislite, brani interese Hrvatske.

Taj vječni diplomat i aspirant na briselske fotelje trebao bi znati, nakon toliko godina povlačenja po europskim hodnicima, kako NATO nema jedan par očiju – kojih se on panično boji – već NATO čini 30 članica, to je 30 pari očiju među kojima su i hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Plenkovićev je problem što ne gleda svojim očima i bilo bi me briga za njegovu zaslijepljenost karijerom da taj samodopadni varalica ne pokušava i Hrvatskoj zalijepiti flaster na usta i staviti povez na oči.

Image
nakon sjednice Vlade

Plenković o Milanovićevim izjavama: 'Naši partneri iz NATO-a nas gledaju čudno zbog njega'

Image
nakon sjednice Vlade

Plenković o Milanovićevim izjavama: 'Naši partneri iz NATO-a nas gledaju čudno zbog njega'

Kako ne bismo vidjeli njegovu izdajničku politiku. Kada iz NATO-a priznaju, da citiram, 'kako se interesi svih saveznika moraju uzeti u obzir', onda još jedna dvorska luda iz Plenkovićeve ostave pokvarene robe, Grlić Radman, pokazuju sve razumijevanje svijeta za interese Turske.

Upravo se čita

Image
uznemirujući prizori

Sav očaj potresa u fotografiji: Otac sjedi u ruševinama i ne pušta ruku svoje preminule kćeri (15)

Jednako kao što i drugi hrvatski politički slijepci, a slušamo ih ovih dana, mrtvo hladno razumiju da Turska ima svoje razloge za ultimatum. Da, ima ih. Ali ima ih i Hrvatska. Ne jednom, Grlić Radman, taj odnarođeni lažov koji već godinama vara svoje sunarodnjake po Bosni i Hercegovini, pokazao je da mu hrvatski interesi nisu poznati.

Ali da je spreman biti pun razumijevanja za tuđe, ovoga puta turske, interese dok istovremeno badava rasprodaje hrvatske, e to je za Nobelovu nagradu za izdaju. To su ti 'gigantski koraci', kako reče Plenković danas, u zaštiti Hrvata u BiH. A gigantski su mu jedino u smjeru izdaje hrvatskih državnih interesa i još hitriji u dokazivanju svog poltronstva", naveo je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
ŽIVA I ZDRAVA

Veleposlanik Cvitanović potvrdio za Danas.hr: 'Pronađena je Hrvatica koja je nestala u Turskoj'

Više s weba