Umiru sve mlađi

Mlade žrtve covida: U Dr. Franu Mihaljeviću preminula mlada rodilja, a u Podgorici 16-godišnjakinja

Image
Foto: Robert Anic/PIXSELL

U infektivnoj klinici na ECMO se uređaju trenutno nalazi jedna rodilja te dvije mlađe osobe, a u KBC-u Split još su dvije trudnice u teškom stanju

2.11.2021. u 17:10/ RTL Vijesti

Prema neslužbenim informacijama koje doznaje 24 sata, jutros je u Klinici za infektivne bolesti dr. Fran Mihaljević jedna od dvije rodilje koje su bile priključene na ECMO uređaj izgubila bitku s covidom.

Image
loša situacija

Splitska bolnica se ubrzano puni! Izvanredna press konferencija: 'Stanje je ozbiljno, umorni smo i znamo gdje ovo vodi'

Image
loša situacija

Splitska bolnica se ubrzano puni! Izvanredna press konferencija: 'Stanje je ozbiljno, umorni smo i znamo gdje ovo vodi'

Kako nam je za taj portal službeno potvrđeno iz Ministarstva zdravstva, bolnica utvrđuje okolnosti smrti, te će nakon potrebne analize medicinske dokumentacije i eventualnih dodatnih postupaka javnost biti informirana o uzrocima smrti.

Trenutno se u toj bolnici na ECMO uređaju nalazi još jedna rodilja te dvoje 23-godišnjaka koji su prethodno bili zdravi, no nisu bili cijepljeni.

Još mlađa žrtva covida preminula je danas u Podgorici, javlja crnogorski portal CDM. Riječ je o 16-godišnjoj djevojčici kojoj se stanje naglo pogoršalo, a jednako je naglo i preminula.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U tijeku je procedura utvrđivanja medicinskih činjenica i okolnosti koje su dovele do naprasne smrti djeteta, o čijem ishodu ćemo transparentno obavijestiti javnost", izvijestili su iz Doma zdravlja Podgorica u priopćenju koje je prenio portal Mina.

Više s weba

Pročitajte još

Image
ozbiljno upozorenje

Požeški HZJZ upozorio stanovnike Doljanovca: 'Nemojte piti vodu, ima arsena'

Više s weba