KONTROVERZNI SDP-OVAC

VIDEO Načelnik s 279 nekretnina počeo građanima dijeliti imovinu: 'Pozivam i ministre da učini isto'

5.2.2020. u 17:20/ Vijesti.hr

Objavio je da je jedan medij čak danas i preuzeo jednu nekretninu od njega, no nije želio otkriti koji

Načelnik općine Kalnik i predsjednik županijskog SDP-a Mladen Kešer, koji je u svoju imovinsku karticu upisao čak 279 nekretnina, među kojima su kuće, šume, livade, oranice i drugo, objavio je da će svoje nekretnine - pokloniti. 

"Nekretnine koje sam ja sada popisao imaju oko 4600 kvadratnih metara, Što nije baš malo. Vidim da je ministar Krstičević uspio pogriješiti na jednoj nekretnini, oko 200 kvadrata, pa predlažem svim ministrima i dužnosnicima koji nisu upisali da ih imaju, neka isto poklone ljudima, kao što ću to učiniti i ja", kazao je Kešer na konferenciji za novinare.   

VEZANI ČLANAK

Objavio je da je jedan medij čak danas i preuzeo jednu nekretninu od njega, no nije želio otkriti koji. "Vjerojatno ćemo potpisati ugovor", kazao je Kešer. No, upozorava da je procedura za upis nekretnina poprilično zamršena i da je pitanje koliko će vam trebati da poklonjeno zaista postane vaše. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam morao prepisati svih 279 nekretnina i vjerojatno sam postao nekretninski mag u Hrvatskoj, a uopće ne znam gdje mi je ta zemlja. A da nisam napisao, rekli bi mi da sam htio sakriti neku nekretninu koja postoji u posjedovnom ili zemljišno-knjižnom listu", kaže Kešer. 

Ranije je objasnio da je sve nekretnine naslijedio od svog oca.

Upravo se čita

Image
DRŽI GA NA OKU

Svjetski boksački prvak poslao ozbiljnu prijetnju Messiju: 'Moli Boga da te ne nađem'

Više s weba

Pročitajte još

Image

Probijanje leda na Odri

Više s weba