prijavio ga sindikat

Nakon objave Danasa, šef varaždinskih hitnjaka povukao odluku. Sestre i tehničari smiju se voziti kraj vozača

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Sanitetski djelatnici su ogorčeni. Osim što ih se ponižava i vrijeđa, ovom odlukom, ističu, dovodi se u opasnost i njihov život, a za to vrijeme ravnatelj varaždinskog zavoda pred našu kameru nije htio

13.3.2023. u 19:24/ RTL Danas

Nakon što je RTL Danas jučer prvi donio vijest o odluci ravnatelja varaždinskog zavoda za hitnu medicinu kojom je zabranio medicinskim sestrama i tehničarima da se voze na suvozačkom mjestu u sanitetskim vozilima, danas smo dobili dopis kojom se ta odluka stavlja izvan snage.

Nakon što je dobio prijavu sindikata zbog ponižavanja i ugrožavanja života, ravnatelj varaždinskog zavoda za hitnu medicinu je poništio spornu odluku. Sestre i tehničari tako se ponovno mogu kao normalni ljudi voziti i na suvozačkom mjestu.

Podsjetimo, ravnatelj varaždinskog zavoda za hitnu medicinu šokirao je zaposlenike, jer je zabranio medicinskim sestrama i tehničarima da se voze na suvozačkom mjestu u sanitetskim vozilima. Zbog ponižavanja i ugrožavanja života prijavio ga je sindikat.

U kabini sanitetskog vozila samo vozač. Svi ostali djelatnici sjede iza, u prostoru za pacijente. I to čak dok nema pacijenata. Sanitetski djelatnici su ogorčeni.

Osim što ih se ponižava i vrijeđa, ovom odlukom, ističu, dovodi se u opasnost i njihov život, a za to vrijeme ravnatelj varaždinskog zavoda pred našu kameru nije htio.

Trag divljači
Laži sa mnom
Superstar
Blagoslovljeni kćerima
Život na vagi
default_cta
90 dana: Životi samaca
Ljubav je na selu
Britain's Got Talent
Ljubav u divljini

Više s weba

Pročitajte još

Image
EPICENTAR BLIZU GRUDA

FOTO Potres 4.6 po Richteru u Hercegovini, odlomila se kamena gromada. Uznemirio i jug Hrvatske: 'Neugodno jako'

Više s weba